nrk

NRK Nett-TV nå med iPhone-applikasjon

NRK NettTVRett før helgen dukket NRK sin applikasjon for Nett TV opp i App Store. Programmet gir deg direkte tilgang til NRK1, NRK2 og NRK3 i tillegg til et utvalg av programmer fra NRKs store Nett-TV arkiv.

Programmet gir oss endelig tilgang til direktesendinger, men arkivfunksjonen lever ikke helt opp til forventningene.

NRK med radioapplikasjoner

NRKNRK kunne i dag offentliggjøre to iPhone-applikasjoner som gir deg NRK sitt radiotilbud direkte på Apples iPhone. Programmene NRK Radio og NRK P3 er gratis og gjør det mulig med bakgrunnsstreaming av radio.

En sniktitt på YR til iPhone

NRKs glimrende tjeneste YR.no foreligger snart i en offisiell iPhone applikasjon. YR er tjensten som lar deg sjekke værmeldingen 11 000 steder i Norge og verden Norge og som er utviklet av NRK/Metrologiske Institutt. I samarbeid med det norske iPhone-selskapet Apps har nå NRK/Metrologisk Institutt utviklet et iPhone-program som lar deg få tilgang til alt dette rett i lomma. Programmet støtter telefonens innebygde GPS for å finne værmeldingen for stedet man befinner deg på og det lar deg også søke på alle 11 000 stedene YR har data til. Nettstedet NRKbeta har en gjennomgang av programvaren som snart er å finne i App Store.

Sterk økning i iPhone-trafikk

Netcom og Telenor mener at det allerede før den nye iPhone 3G lanseringen finnes mer enn 10 000 privatimporterte iPhones i de norske mobilnettene. Dette høye antallet av norske iPhones viser seg nå også i medialandskapet i Norge. NRK kan i dag melde at de har merket stor pågang fra iPhone-telefoner på sine nettsider.

NRK gir ut Lars Monsen via BitTorrent

I går gikk den siste episoden av Nordkalotten 365 på NRK1. Det har gjennom hele serien vært mulig å følge med via NRK Nett-TV, og nå har NRK i tillegg gjort den første episoden av serien tilgjengelig i MPEG4 H.264 gjennom BitTorrent.

Nettradio

Denne guiden viser hvordan du kan få flere av de mest populære norske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes uten å ha dem i Biblioteket.

Spilleliste