Reklame

Årets julereklame fra Apple

Apple la i går ut årets julereklame som fokuserer på FaceTime på iPad og iPad mini. Apple benytter Bing Crosby sin velkjente I'll Be Home For Christmas som sang i reklamen.

Ny iPhone-reklame med Martin Scorsese

Apple la i går ut en ny reklame for iPhone 4S og Siri. Dette er enda en reklame som viser Apples taleassistent Siri i bruk av en kjendis. Kjendisen er denne gangen den svært annerkjente filmregissøren Martin Scorsese (kjent for filmer som Shutter Island, The Departed, The Aviator, Goodfellas og mange fler) som sitter i en taxi i New York og bruker Siri.

Ny iPad-reklame «We'll Always»

iPad

Apple la i natt ut en ny TV-annonse for iPad de kaller for «We'll always». I likhet med tidligere annonser fra selskapet viser denne produktet deres i bruk på forskjellige måter.

Apple med ny iPad 2-reklame

Apple har nylig sluppet en ny reklamefilm for iPad 2. Filmen har fått tittelen «Now» og handler om hvordan iPad har forandret mange av våre daglige vaner som å for eksempel lese en avis eller en bok.

Dette tror Apple på...

I helgen la Apple ut en ny reklamefilm for iPad på YouTube og deres nettsider. Den har fått navnet «We Believe» og forteller mye Apples produktfilosofi og hva som gjør dem annerledels enn alle deres konkurrenter.

Apple med ny iPad reklame

Nå som Apple nylig lanserte iOS 4.2 til iPhone, iPod Touch og iPad virker det ikke unaturlig med en reklame som viser frem de nye funksjonene. Selskapet slapp i går en ny reklamefilm som presenterer iOS 4.2 sine nye funksjoner til iPad

Ny iPad-reklame fra Apple

Apple pumper fortsatt ut nye iPad-reklamer og la nylig ut en ny reklame med navnet iPad is electric. Reklamene viser iPaden i en rekke forskjellige bruksområder og går gjennom YouTube, eBay og en rekke andre applikasjoner. Får vi se denne når iPad lanseres i Norge?

Ny iPad-reklame

Apple la i går ut en ny reklamefilm for. Filmen har fått navnet iPad is Delicous og viser oss forskjellige typer iPad-applikasjoner fra App Store.

Ny reklame for iPad hinter om Newton

What is iPad

I går kveld kom det ut en ny reklame for iPad på amerikanske TV-skjermer. Den nye reklamen kalles «What is iPad?», og består hovedsaklig av det samme som tidligere reklamer der de viser hva man kan gjøre med en iPad – bare med en røffere fortellerstemme og en hint av Newton.

Enda to nye reklamefilmer for iPhone 3GS

Det begynner å bli mange fine TV-reklamer for iPhone nå. De to siste i serien fokuserer på musikk og konserter samt litt shopping.

Ny iPhone-reklame fokuserer på pendlere

Mens det er iPad som får det meste av oppmerksomheten nå om dagen, er det likevel mange som venter på den neste versjonen av iPhone. Men det eneste vi ser fra Apple nå er en ny reklamefilm for iPhone 3GS.

Apple sender sin første iPad-reklame

Hands on iPadApple sendte i går sin første offisielle iPad reklamefilm på TV. Akkurat som den første iPhone-reklamen, ble den første iPad-reklamen sendt under Oscarutdelingene som gikk av stablene på amerikansk TV i går kveld. Filmen varer i 30 sekunder, og demonstrerer mange av iPads funksjoner, deriblant applikasjonen iBooks og iPads utvidede mailapplikasjon.

Skøyeraktig reklameparodi for iPhone

I det siste har Apple sluppet reklamefilmer under navnet «There's an app for that» som skal vise omfanget av programmer tilgjengelig i App Store. Selvfølgelig har også disse reklamene blitt populære å parodiere.

Nye reklamefilmer til iPhone 3G S

Apple har lagt noen ny reklamefilmer til iPhone 3G S, der vi kan se litt av det nye i Safari, iPod, telefon og ikke minst kart og kompass. Rull film.

Nye iPhone-reklamer med flere tredjepartsprogrammer

iPhoneMens det er stort sett de samme reklamene for iPhone som går på de norske TV-skjermene, kan man i USA se et større utvalg. Her om dagen ble reklamefilm nummer åtte vist fram.

iPhone 3G-reklame

iPhone 3G-reklame

Apple har lagt ut en ny reklame for iPhone 3G. Reklamen har fått tittelen "Hallway", og ble også vist under gårsdagens keynote. Steve Jobs likte reklamen så godt at han viste den to ganger på rad.

Endelig er den her. Den første telefonen som slår iPhone. Den kan surfe nettet og laste ned data dobbelt så raskt, for halve prisen. Her er... den nye iPhone - 3G.

Ny iPod-reklame med silhuetter

Det begynner å bli en stund siden vi sist så silhuetter iPod-reklamer, men nå er de endelig tilbake.

Ny iPod Touch-reklame

Denne iPod Touch-reklamen ble sendt på amerikansk TV under American Idol. Den viser ulike måter å bruke iPod'en på, med catchphrase "Everybody touch".

Ny iPod Touch-reklame

Denne iPod Touch-reklamen ble sendt på amerikansk TV under American Idol. Den viser ulike måter å bruke iPod'en på, med catchphrase "Everybody touch".

Ny iTunes+iPod reklame fra Apple

Ny iTunes+iPod reklame fra Apple

Apple har akkurat lansert en ny silhouet-reklame og denne gangen er det Hip-Hop/RnB-artisten Mary J. Blige som legger stemme og ansikt til reklamen.

Nye iPod-reklamer

Apple ads
I forbindelse med kveldens MacWorld Expo kom det et par nye iPod-reklamer blant de store nyhetene. Det er samme gamle siluett-stil, men med et litt røffere utseende.
 
- Se iPod 'Party Animated' her
- Se iPod 'Party Color' her

Sangen på iPod-reklamene er 'Flathead' av The Fratellis.

Kilde:

Ny Nike+iPod TV-reklame

Det begynner å bli en stund siden Apple og Nike lanserte sin Nike+iPod produkt og ikke alt for overraskende ble dette en stor hit, både i USA og nå også her i Norge. Svært mange iPod-brukere har kjøpt seg en Nike+ sko og til og med Nike sitt årsresultat har blitt godt påvirket at Nike+ og iPod integreringen. I følge Nike har Nike+ vært en av selskapets mest selgende produkter de seneste årene. Det er kanskje i den anledning at de har lansert en helt ny iPod+Nike TV-reklame?

Nye iPod+iTunes reklamer

Apple annonserte i går en ny iPod + iTunes reklame med Bob Dylan som reklamerer for sitt nye album, Modern Times. Reklamen kan sees på Apples hjemmesider og følger i fotsporet til tidligere iTunes reklamer. Annonsen er rettet mer mot et voksent publikum enn tidligere.

Apple lanserer ny iTunes + iPod reklame

Apple har nå lagt ut en ny iTunes + iPod reklame på sine nettsider. Denne reklamamen følger i siluette-stilen fra tidligere iTunes + iPod reklamer, men med en litt ny vri. I reklamen finner vi Bob Dylan, som spiller en sang fra sitt nye album, Modern Times.