video

Lagre nettvideoer på iPad til offline visning

Lagre nettvideoer på iPad til offline visningEn nylig lansert iPad-applikasjon kalt Roadshow gjør det mulig å lagre nettvideoer på iPad til offline visning.

Roadshow er utviklet av Fetch Softworks, og er et must på alle iPader - men har dessverre et stort minus; den kan ikke laste ned YouTube-videoer.

Videosamtaler nå klar på Skype

SkypeSom ryktet, slapp Skype sent i går kveld oppdateringen som mange ikke trodde ville komme. Skype har begynt å rulle ut oppdatering til Skype for iPhone, som inneholder støtte for videochat. Du kan bruke videochat over WiFi, eller 3G, i motsetning til Apples egen videochat, Facetime, som krever WiFi-tilkobling.

Video: 4 generasjoner iPhone sammenlignet

Siden Apple slapp deres første iPhone den 29. juni 2007 har det kommet 4 nye versjoner. Hver modell med ganske store endringer fra den forrige. Denne videoen sammenligner alle fire modellene ved hjelp av en rekke tester.

Flickr på iPhone nå med videostøtte

Yahoo! har sluppet en ny versjon av mobilversjonen av Flickr, som nå gjør det mulig å se på video ettersom den ikke lenger benytter seg av Flash.

HandBrake 0.9.3 tar mer enn DVD

HandBrakeDet kjente DVD- og videokonvertering-programmet HandBrake har blitt oppdatert til versjon 0.9.3. Selv om det er en liten endring i versjonnummeret, tilbyr den nye versjonen betydelige oppdateringer til programmet.

HandBrake er den billigste og raskeste måten å konvertere video til din iPod eller iPhone.

Les mer på Mac1.no

Qik på vei til App Store

Qik på vei til App StoreQik, videostreamingsprogrammet som vi tidligere har omtalt og benyttet ved iPhone-lanseringen, skal ifølge Digg.com-gründeren være på vei til App Store. Tidligere har Qik kun vært tilgjengelig for jailbrakede iPhones.

Qik for iPhone

Qik har nå lansert et videostreamingsprogram som lar deg streame live video fra din iPhone. Dette programmet fungerer både over wifi og 3G, men ikke EDGE. Programmet ligger gratis på Cydia, som da krever at du har en jailbreaket iPhone. Qik er foreløpig ikke tilgjengelig i App Store og det vites heller ikke om Apple vil åpne opp for denne typen programmer.

Video: iPhone Dev Teams Pwnage verktøy i funksjon

iPhone Dev Team slapp i dag iPhone Pwnage verktøyet, er verktøy som mer eller mindre lar deg installere hva som helst av programvare på din iPhone og som i følge iPhone Dev Team vil være svært vanskelig for Apple å sperre ute i fremtidige oppdateringer. Pwnage verktøyet som det allerede har dukket opp en guide til i forumet, har nettstedet Engadget tatt en full video gjennomgang av.

Norske VideoPodCaster

iPublish jobber i disse dager med siste finpuss av nettsiden PodCast.no.

I forbindelse med dette er vi interessert i å komme i kontakt med/bli tipset om Norske VideoPodCaster.

Hvis du er/kjenner noen som har sin egen VideoPodcast vil vi gjerne snakke med deg og muligens gjøre din PodCast tilgjengelig via vår nye nettside.

Ta kontakt via post@ipublish.no.

Video av 1.1.3 iPhone

For to dager siden presenterte vi nyheten om iPhone 1.1.3 oppdateringen som mest sannsynlig blir lansert under Macworld Expo i januar. Mange trodde at historien var "fake", men nettstedet som avlsørte 1.1.3 oppdateringen har nå lagt ut en video som viser funksjonene i sin helhet.

Er dette den nye iPoden?

En filmsnutt som dukket opp på Macrumors i går skal i følge personen som har lagt den opp vise deler av grensesnittet til neste generasjon iPod. Videoen som kun viser et grafisk grensesnitt inspirert av iPhone har skapt stor debatt på Mac-nettsider. Er dette den nye iPoden?

Video: Skjulte iPhone funksjoner

Når man følger med på Steve Jobs sine keynotes er det lett å overse små feil, hint og skjulte funksjoner hvis man ikke går gjennom keynoten nøye i etterkant. De fleste av oss gjør ikke det, men noen mennesker tar seg tid til å studere Steve Jobs sin keynote i detaljer for å avdekke eventuelle ledetråder til fremtidige produkter eller funksjoner. På YouTube har det nå dukket opp en video som analyserer Steve Jobs lansering av Apples iPhone og avdekker flere funksjoner de fleste nok ikke har fått med seg.

Video iPod rett rundt hjørnet?

ipod video

Det troverdige nettstedet Engadget presenterer i dag rykter om den mye omtalte video-iPod. I følge Engadget skal flere svært troverdige kilder ha fortalte dem at Steve Jobs og Apple veldig snart vil lansere den mye omtalte video iPod med trådløstilkobling.

Nye gratis episoder på iTMS

Apple har nå lagt ut flere episoder av kjente tv-serier på iTMS. Disse er da som title beskriver, gratis.