Podcasts

Apple lanserer Podcasts-app

Apple lanserer Podcasts-appI all stillhet lanserte Apple i dag en ny app på App Store.
Applikasjonen med det selvforklarende navnet Podcasts skal gjøre det enkelt å håndtere podcastene dine. Siden iOS 6 introduksjonen hvor podcaster var tatt ut av musikkapplikasjonen, har det vært ryktet at Apple ville komme til å introdusere en egen dedikert podcast-app. I dag kom den.

Fysikkurs på podcast

Descriptive introduction to physics - Physics for future presidents er et spennende fysikkurs, tilgjengelig som podcast, med professor Richard A. Muller som fast foreleser. Kurset tar for seg den viktigste fysikken fremtidige verdensledere bør kunne. Du vil lære materiale som fysikkere vanligvis ikke lærer før de har tatt en Ph.D-grad i fysikk. Kurset er likevel lettforståelig og tar også for seg det elementære, i tillegg er Muller en usedvanlig god foreleser. Anbefales.

NRKs podkast-tilbud

Trenger du underholdning eller informasjon under lange bilturer i sommer, eller vil du bare ha med deg de siste filmanmeldelsene på stranda? Ta en titt på NRKs podkast-tilbud, så finner du kanskje noe som passer deg.

Få alle reklamefilmene for iPod på din iPod

Apple har etterhvert laget mange forskjellige reklamefilmer for iPod. Mange har sikkert fått med seg f.eks. siluettreklamene, som ble meget populære. Nå har du muligheten til å få alle reklamefilmene som er laget, ferdig konvertert til å spilles av på din iPod. Det hele er organisert som en videocast, så du kan enkelt abonnere på tjenesten, helt gratis.

SaiFai Podcast

SaiFai Podcast er en podcast om nettopp scifi. Målet er å ha diskusjoner, nyheter, intervjuer og liknende generelt om det som rører seg (og har rørt seg) innenfor en temmelig vidtspennende science fiction sjanger. Naturlig nok er hva og hvorvidt science fiction er tilgjengelig i Norge en viktig rød tråd.

Norsk TV-casting

Adressa.no og TV-Trøndelag vil som de første i Norge levere TV-sendinger til din iPod. Det er mulighetene som kom med den nyeste iPod'en som skal utnyttes, med video distribuert på samme måte som vi allerede har fått audio gjennom podcasts. Adressa var også tidlig ute da podcasts ble lansert, og hiver seg nå altså på videocasts.

Supertanker med Eirik Newth

Kanal 24 og Eirik Newth med teknologiprogrammet "Supertanker".
Første sending: 02.sep.2005

Les meir | Abonner på podcast

NRK ute med sin første podcast

NRK har nå kommet med sin første podcast-sending (bortsett fra NRK Urørt).

RadioAdressa

Sex og samlivsspalten til Adressa.no. Hør samlivsterapeut Eva Mohn snakke i denne podcasten.

Les mer | Abonner på podcast

NRK Urørt

NRK Urørt gir deg musikk fra usignerte artister og fra NRK programmet Urørt. Podcasten oppdateres kontinuerlig.

Les mer | Abonner på podcast

Uhort.no

Uhort.no gir deg musikk fra usignerte artister. Podcasten oppdateres kontinuerlig og inneholder de sangene med de beste annmeldelsene.

Les mer | Abonner på podcast

ITavisen

ITavisens ukentlige podcast. Oppdateres ukentlig med teknologinyheter, intervjuer og annet.

Les mer | Abonner på podcast