ekstrautstyr

Bruk din iPhone som et actionkamera

Gjør din iPhone om til et action-kamera

Actionkameraer som GoPro og Contour har blitt svært populære blant folk som driver med forskjellige «action»-sporter. Å ha et kamera til å dokumentere begivenheten er alltid morsomt, men trenger man egentlig et ekstra kamera når man har en iPhone?

Endelig en bra spillkontroll til iPhone?

Endelig en bra spillkontroll til iPhone?

En del spill på iPhone krever nesten bedre kontroll enn en touchskjerm kan gi deg. En rekke utstyrsprodusenter har prøvd å introdusere en bra kontrollerer til iPhone, men foreløpig har få lykkes. Nå kommer ZAGG på banen med det som kanskje kan være den første suksessen.

Mye nytt iOS-ekstrautstyr på CES

Mye nytt iOS-ekstrautstyr på CESÅrets CES-messe i Las Vegas er i gang og selv om få av teknologigiganter som Apple, Google eller Micrsoft er representert dukker det opp mange nye produkter som lever i økosystemet til gigantene. En rekke med nytt ekstrautstyr til iPhone og iPad har blitt introdusert.

Hva med en iPhone-app som kan fortelle deg når plantene dine trenger vann? Eller en gaffel som logger dine spisevaner? Alt foregår snart på en iPhone.

Ny rød iPhone-bumper fra Apple

Ny rød iPhone-bumper fra Apple

Apple introduserte i dag en ny bumper til iPhone 4/4S. Bumperen er lik de tidligere bumperene som Apple introduserte sammen med iPhone 4, men denne gangen er fargen rød og bumperen støtter (PRODUCT) RED-kampanjen mot AIDS.

Beskytt din iPhone med skateboard

Skatebacks

Det finnes et hav av beskyttelsesprodukter til iPhone, men hva hvis du vil ha noe helt unikt og annerledes? Kanskje er Skatebacks fra Grove noe for deg. Disse beskyttelsesplatene til iPhone 4/4S er laget av skateboard.

Mujjo med lekre iPhone og iPad-vesker

Mujjo

Denne vinteren anbefalte og omtalte vi Mujjo sine iPhone-hansker og nå er det lille nederlandske selskapet tilbake med det som ser ut som noen virkelige lekre vesker til iPhone og iPad.

Spill gitar med iPhonen med gTar

gTar

At vi her på huset er fans av nettstedet Kickstarter er kanskje ikke overraskende hvis du har sett på ping. Nettstedet er fylt av gode ideer og spesielt produkter til iPhone og iPad er det mange av. I går kom vi over denne fantastiske gitaren som integreres med din iPhone og kan lære deg å spille gitar på en mye bedre måte.

Shuttergrip gir deg dedikerte kameraknapper

ShuttergripMed lanseringen av iPhone 4S har vi fått et svært godt kamera i lomma, men selv om Apple har gjort det mulig å ta bilder med volumknappen på telefonen kan det å erstatte kameraet for iPhonen fortsatt være en utfordring. Shuttergrip prøver å gjøre dette lettere.

Smart Dot gjør din iPhone om til en laserpeker og mus

Smartdot

Hvis du holder mye presentasjoner kan Smart Dot fra Tangram være noe for deg. Smart Dot kan gjøre din iPhone om til en laserpeker og fjernstyre musen på Macen eller PCen. Alt direkte fra telefonen.

Kameraknapp til din iPhone

Kameraknapp til din iPhoneiPhone 4 har et godt kamera, men det er ikke alltid like enkelt å ta bilde uten å ha en fysisk kameraknapp. Heldigvis støtter iOS kommunikasjon med ekstern maskinvare og nå er en «kameraknapp» til iPhone 4 under utvikling. Kan denne gjøre det lettere å ta bra bilder?

Slik bruker du iPhone selv med hansker

Bruk iPhone med hanskerMed en vinter hvor kuldegradene har krøpet svært langt ned, har touch-skjermer som på iPhonen vist sitt største problem. De fungerer dårlig, eller ikke i det hele tatt, med hansker på!

Et smart produkt med navnet Digits gjør det mulig å bruke din iPhone, selv med hansker på og helt uten at du trenger å kjøpe spesielle hansker.

Nye Bose in-ear hodetelefoner for iPhone

Bose

Bose introduserer nå tre nye in-ear øretelefoner, IE2 MIE2 og MIE2i. Sistnevnte er spesialutviklet for Apple-produkter som iPhone, iPad og iPod.

BMW jobber med bedre iOS-integrasjon

BMWDen tyske bilprodusenten BMW jobber nå med å integrere iOS bedre i sine biler. Med iOS 4 har Apple lagt til muligheten for "iPod Out", som skal gi et brukergrensesnitt som er veldig likt til det som allerede finnes på iPoden. BMW planlegger å bruke dette sammen med iDrive-systemet, som gir et lite scrollehjul som brukes til musikkavspilling, innstillinger på bilen og navigasjonssystemet.

Wrapsol Protection System for iPhone

Wrapsol er en nykommer innenfor beskyttelsesutstyr til iPhone. I vår lanserte de Wrapsol Protection System for iPhone 3G/3GS, bestående av en skjermbeskytter og en beskyttelsesfilm for baksiden av telefonen. I tillegg følger det med en mikrofiberklut, spray og en gummi "squeegee" til installasjonen.

Belkin lanserer ny smart FM-sender

Tunecast autoEn av de mest interessante funksjonene i iPhone OS 3.0 som snart lanseres, er utvilsomt muligheten for ekstrautstyr å kunne kommunisere med telefonen.

Først ut med et produkt som benytter seg av denne muligheten er Belkin med sin TuneCast Auto Live. En FM-sender som du kan styre med en medfølgende applikasjon på din iPhone. TuneCast Auto Live vil også benytte sge av telefonens GPS for å finne de optimale radiofrekvensene i området.

RadTech ProCable Shortz

ShortzEr du som meg lei av å ha sekken full av alt for lange kabler til iPods og iPhone? RadTech har kommet opp med et produkt som muligens vil løse litt av problematikken. RadTech har nemlig lansert ProCable Shortz series, en kabel på kun 7 cm til den hyggelige prisen 7.95$, noe som vil si rundt 54 kroner etter dagens kurs.

Med porto kommer det på 12.09$, rundt 80 kroner. Kabelen fås i hvit og svart.

V9 - nytt headset fra TT Micro

Hodetelefoner og handsfree har blitt et must for de fleste som har en iPhone og bruker den til mer enn bare å prate i. Norske TT Micro har nå lansert V9, et ny og relativt rimelig headset som fungerer som både handsfree og headset mot iPhone.

iPhone skin med ekstra batteri

Mophie til iPhone

Det er få ting som er mer irriterende enn stygge riper i din iPhone og dødt batteri på telefonen når du trenger den. Med Mophies Juice Pack Air kan du løse begge problemene på en gang.

Spillkontroll til iPhonen

iControlPad

I fjor skrev vi om produktet JoyPod som skulle gjøre iPhonen din om til en spillemaskin. Produktet viste seg å være falskt, men nå er det allikevel noen som har tatt ideen videre ut fra konseptstadiet og produsert en fungerende spillkontroll til iPhone. Navnet er iControlPad og med denne blir spilling definitivt enklere!

Gjør iPhonen din om til en spillemaskin

Det er ingen tvil om at iPhonen har et potensiale som spillplattform, men den største utfordringen er definitivt kontrollen på spillet. Med touch er det vanskelig å styre så presist som man må gjør med mange spill og alle som har prøvd Super Monkey Ball vet at det lett kan bli vanskelig å kun forholde seg til akselerasjonssensoren. Nå ser det ut til at denne tiden er forbi ettersom et relativt troverdig rykte hevder at vi snart får se dedikerte spillekontroller til iPhonen.

50 000 for en iPhone?

Synes du prisen for iPhone er litt for billig i Norge? Har telefonen blitt for lite eksklusiv? I såfall trenger du ikke å bekymre deg nevneverdig. Du kan nemlig gå til anskaffelse av en ny iPhone 3G med hele 475 diamanter til den nette sum av $10 000, omtrent 50 000 norske kroner.

RadTech ProCable iPhone headset

RadtechEr du lei Apples relativt dårlige headseat på din iPhone, men ikke villig til å legge flere hundrekroner på dyre headset? Da har kanskje RadTech et produkt som vil falle i smak. I dag lanserte RadTech ProCable iPhone headset, et rimelig og ikke minst godt designet headset spesielt for iPhone. Headsettet er tilgjengelig i samme type aluminium som finnes på din iPhone og prisen er ikke mer enn $24.959 - ca. 140 kroner med dagens kurs.

Billig radio til din iPod

Synes du Apples Radio Remote til iPoden er en smule dyr? Fortvil ikke, endelig har det dukket opp et rimelig og nesten like bra alternativ som fungerer med alle moderne iPods.