guide

RunKeeper, treningsprogram for iPhone

bildeRunKeeper er en iPhone app som kan brukes til å loggføre trening. Treningen kan være enten løping, sykling, langrenn eller lignende. Man kan også benytte programmet dersom man trener med tredemølle eller ergometersykkel, man legger da inn tid og distanse manuelt.

Hvordan bruke Apple Earphones-fjernkontrollen med iPod shuffle 3G

iPod shuffle controlsGå gjennom og pugg tabellen nedenfor for å forstå funksjonene som kontrollerer Apple Earphones med tredjegenerasjon iPod shuffle.

Hvordan lage iPhone-program på en måned

Noen utviklere til iPhone blogger om prosessen med å utvikle sine programmer, og noen lager til og med videoer. Selskapet Ten23 Software har tatt det hele ett steg lenger. De har faktisk laget en 37-siders guide som dokumenterer hele utviklingsprosessen, beslutninger de tok og hva de lærte under utviklingen av programmet PhotoKast.

Ringetoner på din iphone

Denne er for windows brukere ikke mac

Fant en link på nettet hvor man step by step legger inn ringetoner på din iphone.
jeg hadde da 1.1.3 og det fungerte perfekt, trur og regner med at den skal virke til alle firm ware også.

Kravet som stiller er at du må ha itunes 7.5 og en liten dose med tolmodighet.

Ett rimlig godt tips er og følge step by step ordningen nøye og riktig, ellers så kan man så å si glemme det,

lykke til alle sammen. http://iclarified.com/entry/index.php?enid=439

Slik oppretter du en amerikansk iTunes-konto

iTunes Store US

Etter introduksjon av leiefilm i iTunes, er det svært mange nordmenn som ønsker å lage seg en amerikansk iTunes-konto og leie film fra statene. Du kan kjøpe et gavekort på eBay for å opprette en US iTunes-konto, og dette er fremgangsmåten for å få dette til å fungere:

Skift batteri på din iPhone

Mange nordmenn har importert sin iPhone fra USA, låst den opp og dermed mistet garantien fra Apple. Hva gjør du da når batteriet på telefonen tar kvelden? Du bytter selv.

Folkene bak Gearlive har dissekert en iPhone i videoen nedenfor og viser deg hvordan du skal foreta deg et batteribytte på din iPhone.

Lås opp din iPhone OTB 1.1.2 med TurboSim

Nye iPhoner fra og med uke 43/44 og oppover, leveres med ny bootloader. De telefonene kan foreløpig ikke låses opp med anySIM, IPSF eller annen metode. Inntil en slik unlock er på plass, kan du "låse" den opp med TurboSim.

Guide: Reparer din defekte iPod kostnadsfritt

Denne guiden tar utgangspunkt i et tips jeg fant på Macosxhints.com. Den vil i mange tilfeller få en iPod med defekt harddisk til og bli god som ny, kun ved hjelp av utstyr du finner i hjemmet.

Jailbreak iPhone med 1.1.1 firmware

Denne guiden beskriver hvordan du jailbreaker en ny iPhone med firmware 1.1.1 ved hjelp av et trådløst nett og helt uten en datamaskin.