firmware

Apple oppdaterer iPhone firmware

iPhone 2.2.1

Har du en iPhone som ikke er jailbraket eller hacket ligger det nå en oppdatering til telefonens firmware å venter på deg hos Apple. Oppdateringen retter kun en rekke småfeil og forbedrer stabiliteten til telefonen. Har du hacket din telefon, bør du foreløpig ikke oppdatere da oppdateringen vil låse din telefon.

Emoticons i iPhone 2.2?

EmoticonsMange ivrige tekstmeldere har ytret ønske om å få støtte for emoticons eller smilies som det også kalles. Smileansiktene har utvilsomt gjort inntog inn i vår dagligtale og i neste utgave av iPhone-programvaren ser det ut som også iPhonen får emoticons - ihvertfall i japan.

Firmware 2.2 sendt til utviklere

iPhone firmware

Kun kort tid etter at Apple lanserte firmware 2.1, så har Apple sendt ut versjon 2.2 av firmwaren til utviklere. Den ryktes at den nye firmwaren endelig vil ha støtte for "push notifications", en funksjon som muliggjør at programmer kan behandle informasjon fra nettet selv om de ikke kjører. I tillegg har Safari fått en del små endringer og svært mange feil skal være rettet.

iPhone 2.1 firmware lansert

Apple har nå endelig offentliggjort iPhone 2.1-firmwaren og den er tilgjengelig til nedlastning og oppdatering via iTunes. Erfaringene ser så langt ut til å være svært positive og mange melder om både raskere og mer stabil iPhone.

Her finner du iPhone-firmware

Har du hacket din iPhone eller gjort endringer som du gjerne vil reversere? Da er det godt å vite at Apple heldigvis har gjort alle versjoner av firmwaren tilgjengelig på nett for nedlastning og installering på din iPhone.

iPhone 2.0.2

iPod Firmware Update 2.0.2

Apple har gitt ut programvareversjon 2.0.2 til iPhone. Oppdateringen skal fikse noen feil, men Apple har foreløpig ikke sagt noe om hva slags feil det dreier seg om. Noen mener at iPhonen føles raskere etter oppdateringen. Tilbakemeldinger i forumet tilsier at både dekning og hastighet har blitt markant bedre med denne oppdateringen.

Apple slipper iPhone 2.0.1 firmware

Apple slapp i dag en oppdatering til firmwaren til iPhone og iPod touch. Oppdateringen har versjonsnummer 2.0.1 og inneholder en rekke med feilrettinger og forbedringer i den eksisterende programvaren. Alle iPhone 3G og iPhone touch eiere med telefoner som ikke er hacket kan oppdatere gjennom iTunes og få en raskere og bedre iPhone. Har du en 1G iPhone som er hacket må du foreløpig ikke oppdatere.

Oppdateringen fyller 240MB og er tilgjengelig gjennom iTunes.

Radio-støtte i nyeste iPhone-firmware

Vi nærmer oss snart en lansering av Apples 3G iPhone, men fortsatt dukker det opp ny informasjon omkring Apples telefon som hittil har vært ukjent. Nå har det blitt kjent at den nyeste utgaven av iPhone 3G-programvaren inneholder støtte for FM-radio. Vil den nye iPhonen ha innebygd radio?

Forhåndstitt på ny iPod touch

There more to touch

Under Apples pressebesøk i Oslo i går hadde Apples utsendte også med seg iPod touch med den helt nye firmwaren som har mange av de samme funksjonene som iPhone. Oppdateringen til iPod touch gir deg som iPod touch eier en god del nye funksjoner, men du må ut med 115 kroner for å ta del i moroa. Vi tok en rask titt på noen av iPod touchs nyeste funksjoner.

Jailbreak iPhone med 1.1.1 firmware

Denne guiden beskriver hvordan du jailbreaker en ny iPhone med firmware 1.1.1 ved hjelp av et trådløst nett og helt uten en datamaskin.

iPhone firmware 1.1.2 er lansert

Apple har nå sluppet den ventede oppdateringen til iPhone. Den nye versjonen av firmwaren, 1.1.2, kommer samtidig som Apple lanserer iPhone i Tyskland og England og det antas at støtten for disse landene pluss mindre bugfikser er hovedfunksjonaliteten i denne oppdateringen. I tillegg er iPhone hackerene låst ute av telefonen nok en gang.