Programvare Linux

GoPod

Føler du at volumet er litt lavt på iPoden? GoPod kan hjelpe deg. Programmet fjerner nemlig volumsperren som er lagt inn pga. EUs regulativer for lydnivå i bærbare musikkspillere.

Last ned | Les mer

GNUpod 0.98

En samling verktøy som lar deg bruke iPod med Linux og andre OS med Perl 5. Siste versjon av programmet har utvidet støtte for m4a-filer (flere tags), og støtte for iPod shuffle.

Systemkrav: iPod (HFS+ eller FAT), FireWire-kort som støttes av OSet, Perl 5.6 eller 5.8 med følgende moduler: MP3::Info, File::Copy, Unicode::String, XML:: Parser og Getopts::Mixed

Mer info | Last ned

gtkpod 0.88

En platformuavhengig GUI for iPod som benytter seg av GTK2. gtkpod støtter alle generasjoner iPod, iPod mini, iPod photo og iPod shuffle. Skjermbilder finner du her.

Systemkrav: Linux (også testet med FreeBSD)

Mer info | Last ned

GUIPod 0.101

En KDE/Qt basert grafisk front-end for organisering av sanger og spillelister. GUIPod bruker verktøy fra Adrian Ulrichs gnupod prosjekt. Skjermbilder av GUIPod finner du her.

Systemkrav: Les dette

Mer info | Last ned

iPod on Linux

En samling verktøy som lar deg bruke iPod med Linux
Palm vCard for iPod 0.1
Win iPod Converter 1.1.1
backup_iPod 0.0.2
iPod-firmware 0.0.1

Systemkrav: Linux, IEEE1394 (FireWire) enhet og siste versjon av kjernen (kan lastes ned her)

Mer info | Last ned

myPod 0.2.3

myPod lar deg organisere dine mp3-filer, lage spillelister og synkronisere dem med din iPod. myPod er implementert i Java, så programmet kan kjøres på de platformer som kan mounte iPod-en som filsystem.

Systemkrav: Java Runtime versjon 1.4 eller nyere. For å synkronisere spillelister må du kunne mounte iPod-en som filsystem.

Mer info | Last ned

SyncPod 0.68

Et script som lar deg synkronisere en lokal mappe med din iPod. Kommandoen "SyncPOD" er alt som skal til for å utføre synkroniseringen. Innstillinger gjøres i ("~/.ipod/config")

Systemkrav: FAT32 iPod, Linux med støtte for IEEE1394 (FireWire) disker (*BSD virker muligens) og Pearl 5

Mer info | Last ned