Programvare Windows

Hvordan bruke en Macformatert iPod i Windows

HFSExplorer er et javaprogram som lar deg lese av filsystemet, HFS+, i Windows. Den nye versjonen gjør det også mulig å avspille sangene dine i Windows, selv om iPoden din er formatert på en Mac. Programmet er gratis og forsåvidt enkelt å innstallere. I tillegg til å la deg lese av iPoden, kan du også lese av harddisker og minnepenner som er formatert på Mac.

GoPod

Føler du at volumet er litt lavt på iPoden? GoPod kan hjelpe deg. Programmet fjerner nemlig volumsperren som er lagt inn pga. EUs regulativer for lydnivå i bærbare musikkspillere.

Last ned | Les mer

Ta kontroll på iPod'en din i Windows

Skaff deg en rød stol du også; Anapod Explorer fra RedChairSoftware gir deg den kontrollen du egentlig ønsker over iPoden din i Windows.

iPodSync 2.25

iPodSync lar deg synkronisere kalender- og kontaktinformasjon fra Microsoft Outlook med din iPod. I tillegg kan du overføre værmeldinger, nyheter, bilder og lydopptak. iPodSync er shareware, og koster $14.95. En gratis prøveversjon er også tilgjengelig.

Mer info | Last ned

CopyPod 7.0

Program som lar deg kopiere musikk fra iPod til PC. CopyPod bevarer all statistikk på musikken og alle spillelister. Perfekt hvis du vil ha en sikkerhetskopi av din iPod, eller hvis du bytter PC / harddisk.

Mer info | Last ned

Anapod Explorer 8.7.3

Program som lar deg styre din iPod via full integrasjon med Windows Explorer. Din iPod kommer opp som en egen disk under Min Datamaskin, og gir deg tilgang til Drag & Drop overføring, PDA funksjoner, backup, og mye mer. Dette programmet gir deg fullstendig kontroll over din iPod i Windows. Programmet leveres i flere versjoner med priser fra $0 til $30.

Mer info | Last ned

Album Cover Finder 3.0.13

Program som henter platecover fra Amazon.com sin database. Coveret vises på skrivebordet med kontroller for styring av iTunes. Drag & Drop for overføring av coveret til iTunes, og integrering av bildet i lydfilen. Lite-versjonen er gratis, og fullversjon koster $6. Skjermbilder finner du her

Mer info | Last ned