iPod shuffle

Apple stopper salget av iPod classic og shuffle?

Apple stopper salget av iPod classic og shuffle?Mange musikkentusiaster – som hadde behov for å ha hele musikksamlingen i lommen – lot seg skuffe da Steve Jobs ikke annonserte noen oppdateringer til iPod classic for ca. ett år tilbake.

Nå har derimot den anerkjente Apple-bloggen TUAW rapportert om at Apple planlegger å stoppe salget av både iPod classic og iPod shuffle.

Her er nye iPod shuffle

iPod shuffle

Under forrige ukes Apple-presentasjon introduserte Apple en ny generasjon iPod shuffle. Bortevekk er den knappeløse shuffle og det gamle designet er kommet tilbake, men i mindre format. Nettstedet iLounge har fått første titt på den nye shuffle.

Apple oppdaterer iPod touch, shuffle og Classic

Apple oppdaterer iPod touch, shuffle og ClassicLitt overraskende var det kun iPod nano som stakk av med kameramulighetene under kveldens event. Apple ga oss kun mindre og ikke like spennende oppdateringer til iPod touch, iPod shuffle og iPod classic.

TEST: iPod shuffle

iPod shuffle

Apples iPod shuffle har vært en ubetinget suksess for Apple i de årene produktet har eksistert og nylig ble den tredje generasjons iPod shuffle introdusert. Helt uten knapper er iPod shuffle kanskje Steve Jobs store drøm, men er dette virkelig en revolusjon eller er det den dårligste iPoden så langt?

Første bilder av nye iPod shuffle

iPod shuffleApple fortsetter uten tvil fokuset på å lage en så minimal musikkspiller som mulig, for det finnes ikke mange komponenter i den nye iPod shuffle.

På onsdag lanserte Apple den tredje generasjonen av iPod shuffle. Dermed er det allerede på tide med de vanlige utpakking- og plukke-fra-hverandre-bildene vi liker å se på.

Hvordan bruke Apple Earphones-fjernkontrollen med iPod shuffle 3G

iPod shuffle controlsGå gjennom og pugg tabellen nedenfor for å forstå funksjonene som kontrollerer Apple Earphones med tredjegenerasjon iPod shuffle.

Apple lanserer ny iPod shuffle med 4GB

iPod shuffle

Noe overraskende introduserte Apple i dag en helt ny iPod shuffle. Verdens minste musikkspiller har ifølge Apple nå blitt enda mindre og har samtidig begynt å snakke til deg. Med den nye VoiceOver-funksjonen kan iPod shuffle fortelle deg hvilken sang, artist og spilleliste du hører på.

Apple lanserer ny iPod shuffle og senker prisen

I dag lanserte Apple en ny iPod Shuffle-modell med 2GB minne. Samtidig senket de prisen på 1GB-modellen til 369 kroner og den nye 2GB modellen vil koste 519 kroner. Den nye iPod shuffle modellen har samme design og samme funksjoner som tidligere, men prisen er nå lavere og den leveres også i en 2GB variant - dobbelt så mye lagringskapasitet som tidligere.

Les mer hos Apple

Enorm etterspørsel av den nye iPod shuffle tømmer lagrene

iPod shuffle
Det har vært ekstemt stor etterspørsel etter Apples andregenerasjons iPod shuffle denne måneden, og salget overstiger trolig 5 millioner dette kvartalet, i følge AppleInsider.
Personer som kjenner til saken kan fortelle at Apples ledere er meget fornøyd med den store etterspørslen av deres 1 GB flash-minnebaserte digitale musikkspiller, som nylig passerte iPod nano i salgstall. Apples billigste digitale musikkspiller blir utsolgt hos forhandlere så raskt at Apple ikke klarer å dekke etterspørselen med nye leveringer.

Apple lanserer ny iPod shuffle

Liten og lett - iPod shuffle er nå verdens minste MP3-spiller

iPod shuffle

I dag lanserte Apple den nye iPod shuffle, som nå er verdens minste digitale musikkspiller. Med nesten halve størrelsen av originalen er nye iPod shuffle kun en halv kubikktomme i volum, den veier under 15 gram, og den nye aluminiumsdesignen og en innebygd klips gjør det til den letteste iPoden noensinne. Den nye iPod shuffle har en gigabyte flashminne, nok til 240 sanger, og koster kun 699 kr inkl. mva.

PocketParty Shuffle - Verdens minste ghettoblaster

PocketParty fra PodGear er akkurat det du trenger for å kunne dele favorittmusikken din med de andre i parken eller på stranda. Dette mikrosystemet for iPod Shuffle er så lite at det fint kan henge rundt halsen din som iPod'en selv. Om uttrykket blaster som produsenten bruker passer, det er en annen sak.

Dokkingstasjon for iPod Shuffle

DecoDock er navnet, og stilig er den! Dette er altså en dokkingstasjon for iPod Shuffle, og fordelene er mange. Stikkordene er design, design, tilgjengelighet og design.