touch

Apple frigir første iOS 4.2 beta

Apple frigir første iOS beta

Den første betaversjonen av iOS 4.2 ble i går kveld gjort tilgjengelig for utviklere. iOS 4.2 vil samle funksjonaliteten fra iPad, iPhone og iPod Touch i et og samme operativ system.

Hvilken touch-skjerm er best?

Nexus OneDet har etterhvert kommet en rekke mobiltelefoner på markedet som ønsker å konkurrere mot Apples iPhone og tilbyr store touchbaserte menysystemer ikke ulikt Apples telefon. Så langt er de siste Android-baserte telefonene de som virker mest lovende og DROID fra Motorola og Google/HTCs Nexus One ser overbevisende ut, men hva med touch-skjermen?

Snart radio på din iPhone og iPod touch?

iPhone FM RadioEtter at femte generasjons iPod nano ble lansert med FM-radio og det ble kjent at iPhone 3GS og nyeste iPod touch har støtte for å sende og motta FM-signaler, har det svermet rykter om at Apple snart gi oss radio på våre iPhone.

Nye rykter viser nå at dette er teknisk mulig og svært realistisk.

Apple inviterer til Rock 9.september

Apple EventCrunhgear bekrefter ryktene som har svirret i luften den siste tiden. Det blir en event den 9.september. Leverandører har meldt om tomme lagre på iPod modellene; Classic, Touch og Nano. Det er derfor stor sannsynligvis at det er disse modellene som er aktuelle for en oppgradering. Spådommene har så langt strekt seg til kamerafunksjon, noe få av konkurrentene per dags dato har i sine musikkavspillere.

Ny iPod Touch-reklame

Denne iPod Touch-reklamen ble sendt på amerikansk TV under American Idol. Den viser ulike måter å bruke iPod'en på, med catchphrase "Everybody touch".

Apple oppdaterer iPhone og iPod touch

Apple lanserte i dag oppgraderte versjoner av iPhone og iPod touch med mer lagringsplass. iPhone er nå tilgjengelig i en ny 16GB-utgave - fremdeles kun i utvalgte land - med en veiledende pris på $499. Den tidligere 8GB-modellen er fremdeles tilgjengelig til samme pris som før.

iPod touch vil få bedre kalender

Macrumors melder at kalenderen til iPod touch i fremtiden vil få mulighet til å legge til og endre hendelser. En av brukerne har sendt epost til Steve Jobs, og fikk følgende svar på spørsmål om kalender, spill og noen andre ting:

David,

Nothing can be done about the games. The new iPod touch is a completely different animal inside than the old iPods and the games just don't translate. The inability to edit and add calendar events is a bug that will be fixed in a future software update.

Best,
Steve

Apple lanserer ny iPod - iPod Touch

Apple introduserte i dag nye iPod touch med Apples multi-touch grensesnitt, som gir brukere mulighet til å finne musikk, filmer og mer på den nye widescreen-skjermen, kun ved hjelp av en finger. iPod touch har, som den første iPod, også innebygd Wi-Fi trådløst nettverk, samt tre applikasjoner som utnytter seg av dette.