Ukens anbefaling

iPod for HiFi-freaks!

De som trodde at HiFi'en døde med 256 Kbs oppløsning eller 320 sådanne, må kanskje tro om igjen. Bernstein har lansert sin versjon av iPod-receivere - med rørforsterker!

The Residents - Animal Lover

The Residents har alltid vært gode på å fornye seg, når de gir ut
noe nytt. Animal Lover er intet unntak.

Etter noe om og men og en utsettelse, kom The Residents nyeste
utgivelse ut. Animal Lover. Dette er deres første utgivelse på ny
label, Mute. CD-platen innholder 15 sanger. Åpningssporet
"On the way (to Oklahoma)" gjør at man gleder seg til og
høre resten. Dette er et nytt konsept album, som handler
om koblingen og forskjellene mellom mennesker og dyr.
Faktisk er hele plata basert på dyrelyder og parings mønster,
generert av sikader og frosker. Animal Lover er også g

Ukens podcast: Uhort.no

Ett av våre favoritt nettsteder Uhort.no har fått en egen podcast med de de best anmeldte sangene fra nettsiden. Denne podcasten er virkelig en diamant. Her finner du uttallige låter, kontiunerlige oppdatert og kun ny, ukjent musikk. Du kan legge til uhort.no sin podcast i iTunes på menyen Advanced->Subscribe to Podcast.

Der limer du inn http://www.uhort.no/podcast.php og klikker ok. Les mer om Uhort og podcasten hos Uhort.no.

Ukens uhørte: Marita Røstad and Velvet City

Marita Røstad and Velvet City fra det boblende jazzmiljøet i Trondheim spiller musikk av Marita Røstad og ble nylig utropt som "Det nye jazzårets rakett" av NRK P2s jazzredaksjon. Det unge bandet høster strålende kritikker fra norsk presse. Adresseavisa uttaler blant annet at Marita Røstad, backet av blant annet gitarist Håvard Stubø, åpenbarte seg som en sanger og låtskribent av klasse. Som rimelige uerfarne jazzlyttere ble vi utrolig imponert over Marita Røstads stemme og evne som låtskribent og komponist. Dette er garantert en artist vi får høre mer av og noe DU bør ha på din iPod!

Hør mer av Marita hos Uhort.no eller les mer på deres webside

Ukens anbefaling: Cast - Kela EP

Cast er rapperen som har gjort store overskrifter i Norge med tøffe tekster. Cast har levd et liv på kanten av samfunnet og har definitivt noe å fortelle gjennom sitt nye album "Problembarn". Cast har blitt rost opp i skyene og sammen med Nico har låten "Kela" herjet norske lister denne sommeren. Aviser som Dagbladet, VG og Aftenposten har ikke vært løse med terningene og Casts musikk har fått 5 terningskast over hele linja. Cast er absolutt et frisk pust i Norsk rap - vi gleder oss til oppfølgeren!

Ukens anbefaling: Röyksopp - The Understanding

Ventetiden er over. Röyksopp er endelig tilbake og ukens anbefaling er oppfølger albumet til Röyksopps legendariske Melody A.M. Det er svært store forventninger til dette albumet som mange mener viser en helt ny og mørkere Röyksopp. Albumet inneholder radiohitten Only This Moment som i de seneste månedene har hatt svært høy rotasjon på norske og utenlandske radiokanaler. The Understanding låter mørkere enn sist og kan absolutt ikke sammenlignes med det forrige albumet, Melody A.M.

Hør mer og kjøp albumet på iTMS | Kjøp hos CDON

Ukens anbefaling: Coldplay X&Y

Etter 18 måneder i studio er Coldplay endelig ute med sitt nye album, X&Y. Coldplay har raskt blitt et av verdens mest annerkjente band og det er store forventninger til deres nye album. Albumet inneholder radiohiten "Speed of Sound".

Hør albumet hos iTunes Music Store