Lagring og iCloud

Diskuter alt omkring Apples iPhone

Lagring og iCloud

Innleggav macline » fre 06.03.2020 14:37

Hei, jeg har et spørsmål om lagring på iPhone og iCloud.
Lagringsplassen på mobilen er oppbrukt, så jeg tenkte å slette bilder på mobilen for å frigjøre plass. Jeg trodde at siden jeg har iCloud så ville bildene uansett finnes der. Men når jeg markerer bilder og skal slette dem, så kommer det opp en advarsel som sier at bildene også blir slettet fra iCloud biblioteket? Hvorfor? Jeg har sjekket at bilder og iCloud er i sync.
medlem i 142 måneder
 

Re: Lagring og iCloud

Innleggav gvalstad » fre 06.03.2020 17:55

Synkronisering vil jo si at det er de samme bildene på begge steder, sletter du et sted, slettes det også på det andre stedet.

Du kan ev velge optimaliser iphone-lagring under bilder.
medlem i 142 måneder
 


Returner til iPhone



Hvem er i Forumene

Registrerte brukere: Google [Bot]