Slette alt innhold før salg

Diskuter alt omkring Apples iPhone

Slette alt innhold før salg

Innleggav mactiss » tor 12.04.2018 21:19

Hei,
Jeg solgte nettopp konas iPhone 6 for 1500 kr. Dagen etterpå ringte kjøper og klagde, vi avtale at han skulle få tilbake pengene sine.

Men, har nå fått er problem.

Når jeg skulle resette telefonen igjen, oppdager jeg at han ikke hadde logget ut fra iCloud, og telefonen krever dette for at jeg skal kunne få slettet alt og "formatert den".
Jeg har nå sendt meldinger med kjøper, men siden han ikke er så god i norsk,f forstår han ikke problemet, ettersom han(elle jeg med hans passord) må logge ut.

Jeg har selvfølgelig kjøpskvittering slik at det ikke er noen tvil om at denne er kjøpt av kona. Finnes det da alternativer til å få tvanslogget seg ut, ellers er ikke telefonen brukelig for hverken meg eller eventuelt videresalg:-(
medlem i 57 måneder
 

Re: Slette alt innhold før salg

Innleggav Macini » tor 12.04.2018 21:50

Du kan ta med kvitteringen og ta turen innom Eplehuset og spørre om de kan hjelpe deg

Brukerens avatar
medlem i 145 måneder
 


Returner til iPhone



Hvem er i Forumene

Registrerte brukere: Google [Bot]