iCloud-bildebibliotek og bildebibliotek sikkerhetskopi

Diskuter alt omkring Apples iPhone

iCloud-bildebibliotek og bildebibliotek sikkerhetskopi

Innleggav hengar » fre 28.04.2017 17:24

Hei.

Kan noen være så snill å forklare meg hva forskjellen er på iCloud-bildebibliotek og bildebibliotek sikkerhetskopi. Jeg hadde kun på bildebibliotek sikkerhetskopi og når jeg så på kamerarullen så var den større enn sikkerhetskopien i data mengde.

Når jeg gikk på innstillinger - apple id - icloud så sto bilder av. Og under lagring var den kun sikkerhetskopi som brukte plass.

Mens under innstillinger - lagring og icloud bruk - administrer lagring. Så står bildebiblioteket som sikkerhetskopiert.
Jeg vil kun ha sånn at når jeg får meg en ny iphone så kommer bildene tilbake på den nye, ikke at jeg har f.eks en ipad og at bildene automatisk synker med iphonen min.

Takker for alle svar.
medlem i 25 dager
 

Returner til iPhone



Hvem er i Forumene

Registrerte brukere: Google [Bot], Yahoo [Bot]