Logitech klar med sin «spillkonsoll» til iPhone

Logitech klar med sin «spillkonsoll» til iPhone

Innleggav admin » ons 20.11.2013 12:03

Logitech klar med sin spillkonsoll til iPhone

I iOS 7 introduserte Apple endelig en «standard» løsning for både hardware- og spillutviklere som åpner for ordentlige spillkontroller til iPhone og iPod touch. I forrige uke lanserte MOGA sin spillkontroll til iPhone og i dag annonserer Logitech det som foreløpig ser ut til å være den mest lovende spillkontrollen - Logitech PowerShell Controller.

Logitechintroduserer i dag spillkontrollen Logitech PowerShell Controller + Battery som Logitech markedsfører som en «spillkonsoll» til din iPhone. Det er en spillkontroll som benytter seg av den nye APIen for spillkontroller i iOS 7 og gjør det dermed mulig å spille populære iOS-spill med fysiske knapper. I tillegg inneholder Logitech PowerShell Controller også et ekstra batteri på 1500mAh som vil forlenge spilltiden på din iPhone 5, iPhone 5s eller iPod touch (femte generasjon). Er dette Nintendo og Sony sitt største mareritt?

Logitech

At iPhone, iPad og iPod touch samme med App Store har tatt en stor jafs av markedet til Nintendo og Sony er ikke å komme fra. Nintendo sliter med lønnsomheten og mange av dagens unge har ikke noe forhold til de bærbare spillkonsollene fra Nintendo eller Sony, men bruker all sin tid på iPad, iPod og iPhone.

Samtidig er det en del spill hvor fysiske kontroller fungerer vesentlig bedre enn touchskjermer og mange av oss som er vant til den klassiske D-paden savner denne på noen typer iOS-spill. Det er her Logitech PowerShell Controller kommer inn.

For å ta i bruk Logitech PowerShell Controller setter man bare iPhone eller iPod Touch rett inn, som man ville gjort med et helt vanlig deksel. Logitech PowerShell Controller sørger for en spillopplevelse som er velkjent for konsollspillere fra hele verden, med en D-pad, “shoulder triggers” og frontknapper, som gir god kontroll på spillet. Den bærbare spillkontrolleren har en form som lett passer i lommen eller i en liten bag eller veske.

Man har full tilgang til av/på-knappen, volum, kamera, høyttalere, hodetelefoner og lading, selv om man har spillkontrolleren på. Spillkontrolleren har en batterikapasitet på 1500 mAh – noe som også vil øke batterikapasiteten på din iPhone 5s, iPhone5 eller femte generasjons iPod touch. Og, du kan lade begge batteriene etter behov uten å fjerne telefonen fra spillkonsollen.

Logitech

For at Logitech PowerShell Controller skal fungere må spillene oppdateres til å støtte den nye APIen til iOS 7. Allerede har en rekke utviklere oppdatert sine spill og i skrivende stund er blant annet Bastion, Fast & Furious 6: The Game, MetalStorm Aces, Galaxy On Fire 2 HD, og Nitro klare for Logitech PowerShell Controller.Logitech PowerShell Controller + Battery er tilgjengelig for forhåndsbestilling på Logitech.com allerede i dag, til en veiledende pris på NOK 890,- og er forventet å være tilgjengelig i Apples nettbutikk og hos utvalgte forhandlere i desember.
Du kan lese mer om produktet hos Logitech.com

Administrator
Brukerens avatar
medlem i 207 måneder
 

Tror ikke Nintendo (eller

Innleggav Lodvar » man 25.11.2013 14:13

Tror ikke Nintendo (eller Sony for den saks skyld) er spesielt bekymret. Så lenge batteritidet en såpass dårlig som den er på iPhone ved spilling så har de heller ingenting å frykte.

Brukerens avatar
medlem i 181 måneder
 


Returner til Artikler (iPod1)Hvem er i Forumene

Registrerte brukere: Google [Bot]