Hjelp til nettsted/webløsning?

Hjelp til nettsted/webløsning?

Innleggav hscottda » tor 01.03.2012 2:20

Vi er 3 kreative webutviklere fra Drammen, og jobber tett sammen om og skape nye ideer og fange oppmerksomheten fra kundene og forbrukere med spennende, kreative, ryddige og ordentlige nettsider. Vi har jobbet innen det meste av Webutvikling, Webdesigning, C++ koding, Webapps, Serveroptimalisering osv i flere år.
Vi åpner snart nytt kontor sentralt i drammen, som for øyeblikket er under oppussing. For rundt 8 måneder siden begynte vi og ta jobber utenlands, og har i den siste tiden vært en stor del av utenlandske, både små og store prosjekter.
Vi har også gått sammen med mange utenlandske og profesjonelle Webutviklere, Designere og programmerere, for og tilby bedre og en større rekkevidde av løsninger på web.

Så har du et nettsted du trenger hjelp med, eller bare tips, er det bare og ta kontakt via email på herman@scott-dahl.com, eller via PM.

Vi legger ikke inn tideligere prosjekter her, siden vi ikke ønsker og reklamere for noen av våre eller andres tideligere tjenester. Men ønsker du og se noen av våre tideligere prosjekter, kan du gjerne ta kontakt. Vi ønsker mere enn gjerne og hjelpe deg i oppstarten av ett nytt og spennende nettsted, både for private og næringsdrivende.
medlem i 117 måneder
 

Returner til Stillinger og tjenesterHvem er i Forumene

Registrerte brukere: Google [Bot]cron