Timely - timeføring på «norsk»

Timely - timeføring på «norsk»

Innleggav admin » man 09.12.2013 14:03

Timely - timeføring på «norsk»Det finnes et hav av timeføringsapplikasjoner til iOS, men svært få av dem er gode og enda færre er norske. Norske Mathias Mikkelsen lansererte i forrige uke applikasjonen «Timely» som skal snu opp ned på timeføring.

Istedet for å kun logge timer du har jobbet, så bruker du appen til å planlegge timeplanen din. Og vips, så teller den timene dine samtidig.

Hvis du driver for deg selv eller jobber et selskap som selger timer så er du helt avhengig av å skrive timelister. Du kan gjøre det på et papirark, men hvis du vil bruke minst mulig tid på å skrive timelister og mest mulig tid på å jobbe så bør du bruke et godt timeføringsverktøy.

Det finnes et hav av slike timeføringsprogrammer i App Store og på nett, men de aller fleste er ikke verdt prise. Norske Mathias Mikkelsen har utviklet sin vri på timeføringsprogrammene og har tenkt helt annerledes. Med Timely har han begynt med planleggingen og dermed kanskje gjort det mye lettere å føre timene - hvis du greier å følge din egen plan dog.

Dagens timeføringsprogrammer bruker alle det samme konseptet; du logger timer bakover i tid. Jeg vil gjøre det omvendte. Istedenfor å spørre "hva jobbet du med denne uken?" spør jeg "hva planlegger du å jobbe med denne uken?" Resultatet er at du bruker sekunder på å logge timer. Planlegging kommer du ikke unna, men nå kan du slippe timeføringen


forteller Mikkelsen.

TimelyTimely


Timeføring er en mislikt arbeidsoppgave for mange ansatte, og det er en rekke konkurrenter som prøver å gjøre oppgaven mindre smertefull. To store applikasjoner som hjelper til med verktøy for å gjøre prosessen enklere er Harvest og Toggle. Med Timely får du også disse verktøyene, men der konkurrentene prøver å forenkle vil Timely fjerne oppgaven helt.

Timely Timely

Timely er utelukkende laget for iOS 7, men er også en webapplikasjon som er tilgengelig på Timelyapp.com. I motsetning til Harvest og en rekke andre konkurrenter er Timely på iPhone ikke bare en light-versjon av nettutgaven, men du kan gjøre absolutt alt rett i applikasjonen.Timely er tilgjengelig gratis i App Store, men krever en konto på Timelyapp.com. Kontoen er gratis hvis du kun har tre prosjekter i Timely, men vil du ha ubegrenset antall prosjekter må du betale $10 i måneden.

Det er tydeligvis noe med nordmenn og timeføringsapplikasjoner for de flinke folkene i Tight, som har utviklet en rekke bra iPhone-applikasjoner, har også laget en knakendes god timeføringsapplikasjon med navnet Ding. Ding følger den mer tradisjonelle tankegangen når det gjelder timeføring, men applikasjonen er veldig enkel.

Hvis du er ute etter timeføring har du nå to svært gode alternativer og begge er norske.

Administrator
Brukerens avatar
medlem i 178 måneder
 

Returner til Artikler (iPod1)Hvem er i Forumene

Registrerte brukere: Google [Bot]