Søker programmerer til et MMO prosjekt (Soul Linked)

Søker programmerer til et MMO prosjekt (Soul Linked)

Innleggav Soullinked » tir 30.08.2011 21:34

Soul Linked skal bli et MMO FPS/RPG (kanskje valgfri 3.persons vinkel om det ikke ødelegger balansen med fordeler/ulemper)

Dette er ikke "nok et MMO" hvor vi prøver å kopiere WoW osv, men et MMO hvor vi setter fokus på konkuranse og risiko(spill bra og få bedre bonuser/rank - Spill dårlig og man mister det/dårligere rank - Ingen kan "grinde" seg til å bli best samt at det er "full loot"), morsomt gameplay, dype politiske/økonomiske løsninger, grupper kan bli guilder som igjen kan bli større kongeriker. Spillerene har ikke kunstige skiller som "levels" og vi legger heller ikke inn unødvendige "grinde systemer" for å gi inntrykk av content. Spillerene utvikler seg naturlig på det de gjør samt at de kan lære seg masse forskjellige skills, yrker etc. Det er ufattelige mye features som skal inn og mye av det er videreutvikling av hva du selvfølgelig finner i dagens MMO'er også. Men vi har noen nye ideer samt masse ideer om hvordan dagens løsninger kan gjøres enda bedre.

Hoved konseptene er ferdig designet på papiret og vi er nå 7 stykker fra hele verden som har begynt på første fase i prosjektet.

Første fase i prosjektet har følgende mål:
- Lage 2 soner med eye candy (proff 3D artist med nesten 20 år i bransjen samt en veldig flink concept artist sørger for det)
- Bli kjent med motoren vi har lisens på, samt dokumentere nødvendige arbeidsrutiner
- Programmere og implementere noen enkle game mechanics
- Lage en teaser video som skal brukes til å tiltrekke de folkene vi ønsker/trenger videre i prosjektet.

For øyblikket har vi 2 programmerere, men vi kan trenge minst 2 til allerede nå og selvfølgelig enda fler når første fase er gjennomført.

Vi har lisens på HeroEngine som blandt annet BioWare bruker for sitt nye Star Wars MMO - Det er per idag over 200 andre studioer som også bruker denne motoren, så det å lære seg HeroScript i HeroEngine vil virkelig gi deg noen ekstra muligheter i bransjen.

Her er en oversikt over HeroEngine:
http://www.youtube.com/watch?v=boqHWm3fQmc

Her er en liten oversikt over hvordan man skripter/programmerer i HeroEngine (noe som burde være lett å lære for programmerere)
http://hewiki.heroengine.com/wiki/HSL_for_programmers
http://hewiki.heroengine.com/wiki/How_to_write_a_script
http://hewiki.heroengine.com/wiki/Your_first_HSL_script

HeroEngine er en motor som har "alt", slik at vi kan fokusere på å lage/designet spillet i stedet for å utvikle/feilsøke tekniske løsninger. Den har virkelig "porno" faktor ved at alt som gjøres skjer LIVE og alle vil se endringene. Alt du gjør kan testes med en gang :)

Betaling vil skje så snart vi tjener penger på prosjektet. Deltakerene får times betalt for alt arbeidet de har utført under prosjektet i etterkant på release eller ved en "pre-paid beta" fase. Det er også en veldig lukrativ bonus ordning. Vi har selvfølgelig utarbeidet kontrakt og NDA som sørger for at betaling etc vil bli gjennomført.

Om du er interessert i å joine oss i Soul Linked, så send en søknad til; reqruitment@soullinked.com

Websiden: http://www.Soullinked.com

Mvh
Recruitment,
Soul Linked Project
medlem i 114 måneder
 

Returner til Stillinger og tjenesterHvem er i Forumene

Registrerte brukere: Google [Bot]