PARTNER - START UP

PARTNER - START UP

Innleggav kimster » man 10.01.2011 16:36

Unikt, originalt og spennende (software) prosjekt rettet mot akademia og organisasjon ønsker samarbeid med en eller flere personer for utvikling og etterhvert markedsføring.

Du bør ha intelligens, engasjement og energi over det ordinære. Du har trolig erfaring fra undervisning. Du kan ha hvilken som helst fagbakgrunn, biologi, pedagogikk eller filosofi. Du er kanskje en halvstudert røver eller har en Ph.D., det er uvesentlig. Det avgjørende er at du ser utfordringer og muligheter der andre sutrer. Du forstår at fokusert innsats over tid gir resultater. Du liker å leke, du er ærlig og du stoler på deg selv. Du har personlig integritet. Din alder, nasjonalitet og etnisitet er uvesentlig. Du er trolig interessert i Start Ups og ser etter en usedvanlig mulighet for å anvende ditt seriøse talent.

Har du erfaring/kunnskap om forretningsutvikling er du aktuell for oss. Men også personer med erfaring/interesse fra interaksjonsdesign, GUI-utvikling eller f.eks mobil HCI, Ontospace eller collaborative intelligence etc. også aktuelle.

Du leser bøker. Du ser ikke på NCIS. Du spiller trolig et instrument.

Meget solide muligheter for den riktige. Send en PM og beskriv deg selv og din bakgrunn.

PS Er du avhengig av fulltids-ansettelse eller fast lønn i dag, er dette ikke noe for deg. Et partnerskap innebærer at du investerer noe, enten arbeidstid, penger eller begge deler, i et felles prosjekt mot en større eller mindre eierandel, avhengig av egen innsats.
medlem i 146 måneder
 

Returner til Stillinger og tjenesterHvem er i Forumene

Registrerte brukere: Google [Bot]