Pris på orginale iPhone skjermer?

Pris på orginale iPhone skjermer?

Innleggav XxAk4ZxX » tir 06.11.2012 17:48

Hei! Jeg reparerer litt iPhoner og sant for venner, til meget rimlige priser. Sir at skjermene ikke er orginale, men at de skal virke :) Det har de også alltid gjort.

Er noen som har begynt å reparere her i nærområdet nå. Tar vell 600 - 800 for å bytte ut iPhone 4 og 4S skjermer svart :-( Syns dette er meget trist i disse tider da det er mange som faktisk skatter og bruker orginaldeler som det begynner å gå dårlig med nå etter at iPhone 5 kom ut. Så skal noen ungdommer drive å fikse svart, og sir de har orginaldeler?

Greit for meg om de fikser noen få og sir det er kopiskjermer, men dette er det de sir om seg : Vi vil tilby reparasjoner av alle typer iPhoner. Med originale deler og skjermer med forskjellige farger, ønsker vi og gjøre det prisgunstig og hyggelig å få den reparert hos oss. Kvalitet på delen og reparasjonen er viktig for oss, men samtidig har vi sett at prisen på markedet er høyere enn hva vi ønsker. Dette er noe vi ønsker å gjøre noe med!

Spørsmålet mitt er: Finnes det plasser hvor privatpersoner får kjøpt ORGINALE iPhone deler? Vet det er mange bedrifter som sir delene er orginale selv om de ikke er det. Og om det faktisk finnes, hva ligger prisen på? Snakk om 500 - 1000 for en orginal iPhone 4/4s skjerm ? Vet kopiene koster rundt 200 kr fra kina.

På forhånd takk for alle svar! :-)
medlem i 119 måneder
 

Re: Pris på orginale iPhone skjermer?

Innleggav FT » tir 06.11.2012 23:00

Fikse svart også andre farger. Herlig.
medlem i 139 måneder
 

Re: Pris på orginale iPhone skjermer?

Innleggav iLoveApple » ons 07.11.2012 1:02

Se etter skjermer merket OEM, eller såkalt "Original Equipment Manufacturer". Dette vil si at skjermen du kjøper er fra den originale produsenten. Jeg anbefaler både http://www.appleipodparts.com, http://www.lencri.com og http://www.ifixit.com!
medlem i 127 måneder
 


Returner til iPhone ekstrautstyrHvem er i Forumene

Registrerte brukere: Google [Bot]