Klarer ikke gjenopprette pga. kan ikke deaktiveres

Diskuter eldre iPod-modeller

Klarer ikke gjenopprette pga. kan ikke deaktiveres

Innleggav ompopo » lør 21.03.2009 3:02

Heisann

Jeg skulle bare oppdatere min fars 80GB iPod (5.gen) idag når helvete startet. Den begynte å overføre, men den gikk så tregt, så jeg klikket på x´en som vises i det lille vinduet i midten av iTunes. Den sluttet å overføre og jeg løste den ut. Deretter satte jeg den inn igjen for å sjekke om den ble raskere i overføringen, men nå fikk jeg heller beskjed om at iTunes ikke kunne lese iPoden og måtte gjennopprettes. OK tenkte jeg, ikke noe problem, men når jeg trykkte det fikk jeg opp meldingen "iPod-enheten "iPod" kunne ikke gjenopprettes fordi den ikke kunne deaktiveres."

Bilde

Jeg har vært på nettet og lett etter et svar, men jeg finner ikke noe på verken Apple sine sider, eller noen andre steder.

Jeg har også sjekket http://docs.info.apple.com/article.html?artnum=305204-no som jeg ser er mye nevnt på nettet, men den gjelder shuffle og jeg leter etter svar til en 80GB iPod som sagt.

Tilslutt sjekket jeg manualen hvor det står "Gå til http://www.apple.com/no/support/ipod, og last ned den nyeste iPod-oppdateringen. Oppdateringen inneholder den nyeste programvaren for alle iPod-modeller", men jeg fant ingen oppdatering der heller.

KAN NOEN HJELPE MEG?

På forhånd takk for hjelpen :-)

P.s.
Den er kjøpt i USA for to år siden, så garantien er ute.

Brukerens avatar
medlem i 155 måneder
 

Returner til Eldre iPod-modellerHvem er i Forumene

Registrerte brukere: Ingen registrerte brukere