Batteri bedre etter gjenoppretting

Diskuter Apples iPod touch

Batteri bedre etter gjenoppretting

Innleggav FrankDrebin » lør 26.01.2013 21:56

Vi har en ca. 10mnd gammel iPod touch som stadig må lades oftere. Ringte Apple support og ble bedt om teste batteriet ved å spille musikk sammenhengende. Batteriet skal da vare i ca. 40 timer, men varte bare 6 timer. Sendte den til rep. Når vi fikk den tilbake hadde de bare gjenopprettet den til fabrikkstand og batteriet varer nå minst 40 timer med musikk. Dette høres merkelig ut. Er det virkelig slik at en gjenoppretting kan hjelpe så mye?
medlem i 99 måneder
 

Re: Batteri bedre etter gjenoppretting

Innleggav jerry.c.bush » søn 27.01.2013 13:58

Ja. Det kan være programmer som er installert som bruker mye av batteriet. Feks Facebook appen kan tømme batteriet på ganske kort tid om man ikke går inn i innstillinger for appen og slår av alt av pushmeldinger der.
Det kan selvsagt også være mange andre ting som gir utslag på dårlig batteritid.
Litt rart at ikke servicestedet ditt anbefalte deg å prøve dette selv da de burde være klar over dette.

Brukerens avatar
medlem i 107 måneder
 

Re: Batteri bedre etter gjenoppretting

Innleggav FrankDrebin » søn 27.01.2013 15:21

Joda, hadde hatt forståelse for det om det hadde vært andre programmer som gikk i bakgrunn, men det har det ikke vært.
Vi fulgte fremgangsmåten Apple support ba oss gjøre for å teste batteriet, og som sagt varte batteriet bare 6 timer med musikkspilling. Det var ingen apper som gikk i bakgrunn når vi utførte testen.

Hvilke andre ting kan påvirke batteritiden?
medlem i 99 måneder
 

Re: Batteri bedre etter gjenoppretting

Innleggav jerry.c.bush » søn 27.01.2013 17:26

Dårlig forbindelse på wifi, blåtann, andre programmer med push påsatt... Feks. De trenger ikke være på for at de skal bruke strøm dessverre. Sjekk innstillinger - Facebook -innstillinger.
Har du siste oppdatering av iOS så har dette endret seg, og du finner dette i innstillinger - varsling - Facebook. I siste oppdatering har dette blitt bedre fordi iOS har tatt over styringen av push i stedet for å, som det gjorde tidligere, lå i selve appens innstillinger.
Om man før oppdaterte feks Facebook appen så måtte man inn i innstillingene til appen og slå a igjen alt av push for å spare strøm. Den tømte i alle fall min iPhone på en dag når jeg ikke slo av push inne i Facebook innstillingene.

Brukerens avatar
medlem i 107 måneder
 

Re: Batteri bedre etter gjenoppretting

Innleggav FrankDrebin » søn 27.01.2013 18:20

Takk for svar! Vi har hverken Facebook eller Skype installert på denne. Tviler på at det er andre programmer som driver med pushvarsling. Den blir i hovedsak brukt til musikkavspilling og enkle spill guttungen har lastet fra Appstore.

Jeg blir ikke klok på dette. Det er svært merkelig at en gjenoppretting skal gi den over 6 ganger lengre batteritid.

Vel, uansett er det noe fullstendig galt om man må gjenopprette den innimellom for å få bedre batteritid. Dette har kostet oss mange timer med testing, nedlasting av apper på nytt osv. + at den var borte i 2 uker på service. Irriterende!
medlem i 99 måneder
 

Re: Batteri bedre etter gjenoppretting

Innleggav jerry.c.bush » søn 27.01.2013 19:59

De burde først og fremst anbefalt deg å gjøre gjenoppretting av iPoden der du leverte den inn... i stedet for å ta den inn til service. Da hadde du spart deg noen uker venting.

Brukerens avatar
medlem i 107 måneder
 


Returner til iPod touchHvem er i Forumene

Registrerte brukere: Google [Bot]