Grimstad - GLUG - Grimstad Linux User Group

Her oppfordres det til å legge ut informasjon om Linux brukergrupper, og om evt. nye brukergrupper som søker nye medlemmer.

Grimstad - GLUG - Grimstad Linux User Group

Innleggav sturla » fre 17.02.2006 7:38

Om GLUG

GLUG står for Grimstad Linux User Group. Vi er en organisasjon skapt for Linuxbrukere i Grimstad, av Linuxbrukere i Grimstad. GLUG ønsker å oppnå flere ting på en gang. Vi ønsker å være et sosialt binneledd for Linuxbrukere i Grimstad området og vi ønsker å fremme Linuxbruken blant annet på Høgskolen.

Vi forsøker å gjøre dette ved å arrangere kurs, foredrag, installparties og andre former for møter med jevne mellomrom. I dag er vi i overkant av 40 medlemmer, og stort sett alle er tilknyttet HiA. Dette betyr likevel ikke at du er nødt til å være HiA student for å være medlem av GLUG.

Er du interesert i Linux og bor i Grimstad-området? Da kan du melde deg inn i GLUG og oppdage at du ikke er alene.

Selv om vi desverre har vært noe rolig den siste tiden vil vi komme tilbake med friskt liv fra høsten 2003. Et styre har blitt utnevnt og vi har mange planer for høsten.

Møtesteder:
Vi møtes stort sett på vinkelbygget på Høyskolen i Agder [HiA], i klasserom eller auditorier på HiA eller på Luftslottet. Adressen til alle disse steder er Grooseveien 36, og er forholdsvis rett frem og finne. Vinkelbygget er den grå trebyggningen som står "midt i skolegården" så og si, mens luftslottet er "blikk-bygget" til venstre når du kjører inn innkjørslen til HiA.

#glug:
GLUG har en egen IRC kanal, #glug på EFNet, der mange av medlemene oppholder seg. Her kan du stille tekniske spørsmål, komme med forslag, eller bare snakke om været (som du finner på pchome.grm.hia.no/~weather ;).

Brukerens avatar
medlem i 235 måneder
 

Re: Grimstad - GLUG - Grimstad Linux User Group

Innleggav ddybing » fre 28.07.2017 8:29

Hei!

Noen som vet om denne gruppen fremdeles er aktiv?
Jeg kan ikke se noe informasjon datert etter åpningen av UiA her i Grimstad :-)

Brukerens avatar
medlem i 168 måneder
 


Returner til Norske Linux BrukergrupperHvem er i Forumene

Registrerte brukere: Google [Bot]cron