slette alt/ factory reset (selge iPhone)

Diskuter alt omkring Apples iPhone

slette alt/ factory reset (selge iPhone)

Innleggav Jez » lør 05.11.2016 22:13

Når man resetter telefonen, blir alt av data slettet: bilder, samtaler, sms?
medlem i 105 måneder
 

Re: slette alt/ factory reset (selge iPhone)

Innleggav p206cc » man 07.11.2016 18:09

Ja
medlem i 122 måneder
 

Re: slette alt/ factory reset (selge iPhone)

Innleggav Jez » tir 08.11.2016 3:06

p206cc skrev:Ja


er det teoretisk mulig at kjøper kan finne frem til gamle bilder? :-!
medlem i 105 måneder
 

Re: slette alt/ factory reset (selge iPhone)

Innleggav p206cc » ons 09.11.2016 6:44

Mener at det skal være umulig, så lenge alt innhold er slettet og iPhone er gjenopprettet med fabrikkinnstillinger
medlem i 122 måneder
 

Re: slette alt/ factory reset (selge iPhone)

Innleggav Jez » fre 11.11.2016 2:04

p206cc skrev:Mener at det skal være umulig, så lenge alt innhold er slettet og iPhone er gjenopprettet med fabrikkinnstillinger


ok, takk for svar
medlem i 105 måneder
 

Re: slette alt/ factory reset (selge iPhone)

Innleggav gvalstad » fre 11.11.2016 11:57

Ingenting er vel umulig å hente ut informasjon fra? Det spørs hvor grundig overskrivingen er.
Har du spurt Google?
medlem i 136 måneder
 

Re: slette alt/ factory reset (selge iPhone)

Innleggav Macini » fre 11.11.2016 12:28

Jeg skulle selge en iPhone 5s i fjor og nullstilte den i iTunes og satt inn SIM til kjøper og der lå alle meldinger, alle jeg hadde ringt til og mottatt samtaler fra. Nullstilte den flere ganger med og uten iTunes men meldinger og samtaler lå der. Det ble ikke noe salg for å si det sånn. Ble nysgjerrig og testet på en iPhone 6Plus og det var akkurat det samme der. Snakket med Apple og de sa at jeg måtte innom Eplehuset for å nullstille den skikkelig.

Brukerens avatar
medlem i 162 måneder
 

Re: slette alt/ factory reset (selge iPhone)

Innleggav Jez » tir 22.11.2016 2:35

tror du det var unikt for din telefon?
medlem i 105 måneder
 

Re: slette alt/ factory reset (selge iPhone)

Innleggav Macini » tir 22.11.2016 17:10

Har opplevd det igjen med en iPhone 6s+. Vet ikke hva som skjer eller hvorfor ikke alt blir slettet.

Brukerens avatar
medlem i 162 måneder
 

Re: slette alt/ factory reset (selge iPhone)

Innleggav bzzlink » ons 23.11.2016 0:37

mistenker at du ikke gjør det riktig.
Her er hvordan
Først slå av finn min iphone, under icloud innstilinger



Gå inn på innstilinger -> generelt -> Nullstill -> slett alt innhold og alle innstillinger

Da blir alt borte. Og det går ikke an å finne tilbake bilder, innholdet på telefonen er kryptert, så med mindre man har passordet ditt, så kan det ikke gjenopprettes. Bare spør FBI
medlem i 138 måneder
 

Re: slette alt/ factory reset (selge iPhone)

Innleggav p206cc » ons 23.11.2016 6:50

Har nullstilt alle iPhoner jeg har solgt, og aldri opplevd at hverken meldinger, bilder eller annen info har vært igjen.
medlem i 122 måneder
 

Re: slette alt/ factory reset (selge iPhone)

Innleggav Jez » søn 27.11.2016 17:11

bzzlink skrev:mistenker at du ikke gjør det riktig.
Her er hvordan
Bare spør FBI


du fikk meg til å le :-D
medlem i 105 måneder
 

Re: slette alt/ factory reset (selge iPhone)

Innleggav gormnass » tir 28.03.2017 8:51

Om du ikke logger deg av på riktig måte før du sletter enheten, vil personlig informasjon bli liggende igjen på enheten.

Dette bør du gjøre før du vil selge din iphone/ipad for å unngå å miste informasjone eller få problemer senere:
(om du allerede har slettet alt innhold og solgt enheten, se metode 2)

1. Du må først av alt fjerne sammenkoblinger, feks. med (event) Apple Watch.
2. Deretter bør du ta en sikkerhetskopi.
3. Etter dette logger du deg av iCloud fra enheten. (Instillinger > iCloud (scroll ned) trykk "Logg av" (eldre IOS, trykk "Slett konto")
4. Trykk på "Logg av" igjen, deretter trykker du på Slett fra iPhone og oppgi ditt passord.
5. Logg av iTunes og AppStore (Instillinger>itunes og AppStore > Apple-ID > Logg av.
6. Deretter går du til instillinger > Generellt > Nullstill > Slett alt innhold og alle instillinger. Her må du oppgi Apple-id og passord.
7. Har du tidligere lagt inn enhetskode eller restriksjons-kode må du også oppgi denne. Trykk deretter Slett [enhet]

Metode2.
Har du allerede kvittet deg med enheten må du gjøre det slik:
1. Be den nye eieren om å slette alt innhold og alle innstillinger slik det er beskrevet ovenfor.
2. Hvis du bruker iCloud og Finn iPhone på enheten, logger du på iCloud.com eller Finn iPhone-appen på en annen enhet, velger enheten og klikker på Slett. Når enheten er slettet, klikker du på Fjern fra konto.
3. Hvis du ikke kan gjennomføre trinnene ovenfor, endrer du Apple-ID-passordet ditt. Dette vil ikke fjerne personlig informasjon som er lagret på den gamle enheten, men det hindrer at den nye eieren sletter informasjonen din fra iCloud.
4. Hvis du bytter til en telefon som ikke er fra Apple, må du avregistrere iMessage.
5. Hvis du bruker Apple Pay, kan du fjerne kreditt- eller betalingskort på iCloud.com: Velg Innstillinger for å se hvilke enheter som bruker Apple Pay, og klikk deretter på enheten. Klikk på Fjern ved siden av Apple Pay.

mvh Gorm

Brukerens avatar
medlem i 143 måneder
 


Returner til iPhone



Hvem er i Forumene

Registrerte brukere: Google [Bot]