iPHONE skins tilgjengelig på nettet.

Diskuter alt omkring Apples iPhone

iPHONE skins tilgjengelig på nettet.

Innleggav kosti » tir 16.01.2007 14:29

En gjeng med Apple-entusiaster og utviklere har nemlig laget iPhone "skins" - til mobiltelefoner med operativsystemene Windows Mobile eller Palm, skriver teknologinettstedet til den store australske avisen The Sydney Morning Herald. Dette er ofte telefoner med store berøringsskjermer - slik iPhone også skal ha.

iPhone ble lansert under brask og bram av Apples toppsjef Steve Jobs i forrige uke.

Skin-ene gir selvsagt ikke noen form for ny funksjonalitet til telefonen, men ved å installere dette nedlastbare brukergrensesnittet vil du få de kopibeskyttede iPhone-ikonene på din mobil.

Apple sender advokater
Apple er ikke spesielt glade for iPhone-kopiene og har nå engasjert sine advokater til å stoppe spredningen av skins-ene.

Kort tid etter at Skin-ene dukket opp i nettforum for datautviklere i Australia, var Apples jurister på ballen. De skal ha sent skriftlige krav om å fjerne filene - til minst et av nettstedene der disse forumene hører hjemme.

Vil stoppe omtale
Til og med journalister som har rapportert om Skin-enes eksistens, skal ha fått brev fra Apples jurister med krav om å fjerne både bilder av iPhone-brukergrensesnittet og linker til forumet der Skin-et er blitt tilgjengeliggjort.
medlem i 178 måneder
 

Returner til iPhoneHvem er i Forumene

Registrerte brukere: Google [Bot]