Synke iTunes mappa med backup

Diskuter iTunes for Mac

Synke iTunes mappa med backup

Innleggav ErikB » tor 30.03.2006 0:09

Uten å være altfor paranoid forsøker jeg å ha en kopi av alle mine rippede musikkfiler i iTunes på en ekstern disk. Noen som har funnet en god løsning på dette? Apples Backup tar vel bare ny backup etter den frekvensen du ønsker.

Jeg har først tatt en backup av alle mine musikkfiler og ønsker nå å oppdatere denne daglig med et eller annet synkeverktøy. Noen som har gode tips?

Brukerens avatar
medlem i 184 måneder
 

Innleggav thomasb » tor 30.03.2006 0:13

Ligger musikken på den interne harddisken din? Hvor stor er den interne harddisken? Kanskje det å "klone" harddisken er noe du ville være interessert i? Det står beskrevet hvordan det gjøres, i guiden: Backup - Vedlikehold - Feilsøking/Problemløsing

SuperDuper har en SmartUpdate-funksjon, som gjør akkurat hva jeg tror du er ute etter. Det å klone harddisken er en av de enkleste, raskeste og beste måtene å ta backup på. Ikke bare er det raskt å ta backup, men det går også veldig raskt å installere backupen på en ny harddisk (klone den tilbake), ved f.eks. harddiskkrasj.

Det finnes programmer som kan synkronisere enkeltmapper også. Jeg ville lest tester/kommentarer om slike programmer, før jeg hadde prøvd det på hele musikksamlingen min.

Søk etter "backup sync" på http://versiontracker.com og http://macupdate.com

Administrator
Brukerens avatar
medlem i 212 måneder
 


Returner til iTunes MacHvem er i Forumene

Registrerte brukere: Google [Bot]