Tom Waits - Orphans: Brawlers, bawlers and bastards

Musikkanbefalinger. Hørt noe bra musikk?

Tom Waits - Orphans: Brawlers, bawlers and bastards

Innleggav Fenalaar » fre 12.01.2007 23:46

Den siste utgivelsen til Tom Waits er en trippel-cd, utgitt i begrenset opplag, som visstnok ikke skal trykkes opp igjen. Går butikken tom, så får de ikke bestilt flere.

Meget bra plate, hvor CD 2 (Bawlers), også kan appelere til de som ikke liker Tom Waits' musikk.

Generelt sett en spennende plate med et spennende lydbilde. Plata er definitivt ikke polert, og lydbildet er mere "bule" enn "konsertsal". Musikerne på plata er også mere "bule" enn "konsertsal", men det kler musikken veldig godt. Lyden er "anderledes", sammenlignet med mye annet, men lydkvaliteten i seg selv er bra.

CD 1 (Brawlers) er den mere rocka delen av albumet. Mye bra her, men også litt spesielt.
CD 2 (Bawlers) er ballader og rolige låter. Hele greia er veldig bra. En kuriositet er en sinnsykt vindskeiv versjon av "Goodnight Irene", som høres ut som den er tatt opp på et nachspiel der alle er godt i farta.
CD 3 (Bastards) er det spesielle Tom Waits-stoffet. Ikke en tekopp som passer for alle. Mye snålt og sært, men alikevel bra. Mange av tekstene har en historie å fortelle, mens noe, som f.eks. Army of ants er bare rart.

Plata anbefales helhjerta, hvis du greier å få tak i den, vel og merke. Mitt eksemplar var det siste den lokale pushern hadde inne...

Johan-Kr
medlem i 161 måneder
 

Returner til MusikkHvem er i Forumene

Registrerte brukere: Google [Bot]cron