Idekonkurrence skal lokke filmtalenter frem

Filmanbefalinger. Sett en bra film?

Idekonkurrence skal lokke filmtalenter frem

Innleggav kort&godt » fre 15.07.2005 13:37

Idekonkurrence skal lokke filmtalenter frem


Det gælder om at kreere den Nordens bedste reklamefilmide.

Kort&Godt er navnet på et nyt og meget anderledes filmkonkurrencekoncept. Alle med et digitalt videokamera og en god reklamefilmide kan deltage og dyste om kontante præmier på 50.000 kr.

Konkurrencen er et dansk initiativ, men talenter fra Norge og Sverige er også velkommen. Videomarathon i Norge og Danmark har bevist at der er masser af talent i netop Norge og Sverige

Kort&Godt byder alle med et digitalt kamera fra alle flækker af velkommen. Grip dit kamera og film din gode ide. Vinderideen vil blive kåret ved en storstilet event i Filmby Århus (Danmark) til oktober og efterfølgende blive produceret at de tunge drenge i det Århusianske filmmiljø som reklamebureauet Recommended, Deluca Film og Dansk skuespiller katalog mfl. og vist i reklameblokke på Tv2.

Kort&Godt skal spotte fremtidens skæve hoveder og sære eksistenser. Dem vi kalder fantaster og idemagere.

Du kan læse mere om konkurrencen, konkurrencebetingelser og deadlines på Kort&Godts hjemmeside: http://www.kortoggodt.info
medlem i 176 måneder
 

Innleggav Nikoraisan » søn 17.07.2005 2:02

Holder på å lage en film om bandet til broren min nå... Vet ikke helt om det kvalifiserer til å bli med, men. Uansett så er lyden på opptaket så fokka at jeg ikke tror det blir noen film av det i det hele tatt.

Men det er en god konkurranse, da. ;)

Erfaren
Brukerens avatar
medlem i 182 måneder
 


Returner til FilmHvem er i Forumene

Registrerte brukere: Google [Bot], Grubasek