hjemmekino prosjektor?

Prat om alt som ikke har med i1 sine hovedemner å gjøre. Generell snikksnakk!

hjemmekino prosjektor?

Innleggav terjee89 » ons 05.06.2013 23:39

noen her som har peil på prosjektorer, lerret osv? vurderer å kjøpe meg hjemmekino prosjektor.. har ikke lyst til å ofre 10tusenvis av kroner på det, så jeg fant noen pakker på netonnet, men aner ikke om de holder mål i det hele tatt.. noen som kan hjelpe meg litt?
medlem i 116 måneder
 

Re: hjemmekino prosjektor?

Innleggav lemondog » man 15.07.2013 16:14

Du får nok bedre svar på http://www.avforum.no

Det korte svaret er at de billigste prosjektorpakkene ikke gir noe bra billedkvalitet. Da er det bedre å kjøpe en stor plasma-tv.

Selv en god prosjektor ser dårlig ut dersom det er lys i rommet, så man må ha blendingsgardiner eller lignende for at ikke mørke scener skal bli grå og blasse i fargene.
Jeg har nylig invetsret i prosjektor/lerret til 25K og det ser meget bra ut i stummende mørke, men ikke noe særlig i dagslys med persiennene nede.

Man kan få prosjektor + lerret til ca 10K (Benq W1070 + manuelt nedtrekkslerret), men man er som sagt avhengig av god lyskontroll dersom dette skal fungere.

Alt jeg nevner overnfor gjelder for Full-HD. Dersom man kun er ute etter stort bilde og ikke bryr seg om kvalitet/sortnivå, så kan sikkert en del av de pakkene på nettonnet funke. Det kommer helt an på hva man forventer.

Min anbefaling blir uansett å gå for en stor plasma, dersom man skal ha stort bilde for lite penger. F eks denne: http://www.netonnet.no/art/tv-og-bilde/ ... 9333.5290/
medlem i 138 måneder
 


Returner til SnikksnakkHvem er i Forumene

Registrerte brukere: Google [Bot]