Google søk

magnus1805

181-778-908 add me imob

stianx

Hjeeelp!!
Har en jailbreaket 1 gen Iphone som etter innleggelse av 3.0 har mistet WIFI og bluetooth totalt. (grået ut) Feilen har vedvart selv etter oppdatering til 3.1.2. Har nå fått høre at ved å nedgradere tilbake til 2.2.1 for deretter å installere 3.1.2 så vil alt bli i orden. Men hvordan i all verden nedgraderer man tilbake til 2.2.1, da alle guidene og verktøyene for dette er utdatert???

alexandrapus

herregdu

elsker_dingser

Hei
Uansett hva du har om det er IPod, IPhone eller IPad så kan du finne bra, nyttig og billig tilbehør hos www.handelsportal.no

bruk rabattkoden som jeg har fått nyhetsbrev om. denne gir deg hele 15% avslag denne uka...... RABATTKODE: sommer154

Prisen er lav, du får hva du bestiller etter avtalt tid og kvalitetene er bra

Burak12

TRENGER HJELP !!! MISTET TLF I BAKKEN KRASJET EN LITEN TUR I BAKKEN NÅR JEG KOM HJEM FÅR OG LADE VILLE DEN IKKE LADE LENGER?? SKJEDDE IKKE NOE MED TLF LURER PÅ OM JEG MÅ BYTTE USB KABEL(USB KABALEN JEG HAR FUNKER PÅ VANLIG IPOD)
SÅ KOMMER DET FEILT MELD OM AT IKKE PC GJENKJENNER USB ENHETEN HJELP FORTTTT TAKK !!

palma1

Var uheldig å knuste skjermen på iphonen. Ser at det er noen både i Bergen og Stavanger som kan reparere det, men er det noen i Kristiansand som gjør slikt.

preben80

lol min hakka iphone 3gs døde helt ! totalt ingen kontakt via itunes ingen knapper eller noe funka men så må du installere hakken på nytt selvom det ikke ser ut som noe skjer bare hold på i 1 time eller no ! lover deg det funker !!!