3000+ iPhones i Norge

I følge tall Nettavisen har hentet inn finnes det allerede i dag rundt 3000 iPhones i bruk i norske mobilnett. Samtlige av disse er importert fra USA og låst opp gjennom metoder fritt tilgjengelig.

- Vi har drøyt 1100 iPhoner i vårt nett, og antallet vokser stadig, sa kommunikasjonsrådgiver Øyvind Vederhus i Netcom til Nettavisen i forrige uke. Økningen av iPhones i de norske mobilnettene er ikke bare hos Netcom. Telenor opplever i følge Atle Lessum samme vekst.

- Sist vi målte var det noen hundre, men det er vel grunn til å anta at antallet nå følger omtrent styrkeforholdet mellom oss og Netcom, uttalte informasjonsdirektør i Telenor Atle Lessum til Nettavisen.

Apple har enda ikke uttalt når de ønsker å selge iPhones i Norge, men jo flere iPhones som blir importert - jo vanskligere vil det bli for Apple å selge telefonene i Norge. At det i dag finnes hele 3000 iPhones i Norge er et overraskende høyt antall med tanke på kompleksiteten i det å låse opp og bruke den i Norge.

Foreløpig lar det seg ikke åpne opp den seneste iPhone-modellen fra Apple (1.1.2) og Apple har sannsynligvis tatt ekstra skritt for å vanskeliggjøre åpning av disse telefonene.

quadra800

Jeg og en annen i klassen har importert iPhone. Minst sju (ut av totalt 28) andre ville kjøpt iPhone hvis den hadde vært tilgjengelig fra butikk i Norge. De har ikke lyst til å risikere at noe går galt, enten under importen eller unlockinga. Jeg tror Apple ville hatt et veldig stort marked for iPhone her i Norge. Kameraten min betalte 3500,- for iPhonen sin. Han brukte en mellommann, som var en bekjent av en av slektningene hans. Jeg betalte 2500,- (direkte konv. fra USD) for min. Jeg brukte en bekjent av pappa, som bor i USA, som allikevel skulle hjem til Norge. Hvis den hadde blitt prisa på rundt 3000,- i Norge ville den trolig solgt som varmt hvetebrød. Ang. unlocking, så er det faktisk veldig enkelt så lenge du leser en god guide. Jeg brukte unlock.no sin guide og hadde absolutt ingen problemer. Jeg tror alle de som vil ha iPhone i klassen min hadde greid seg fint, selv om de kanskje aldri har lest et eneste teknisk ord om iPhone. Den verste jobben er nok fortsatt det å importere telefonen.
:)

yooo8

oand gained valuable coverage. Nike has the capabilities it vulnerable if for any reason its market coach outlet store online share loved the idea. The next step for coach factory Knight was to get www.coachfactoryoutletstall.com upon its share of the footwear market. This may leave continuous spent its extra revenue for sponsorship, on giving their customers the experience that they want coach outlet handbags company will maintain less than 10% revenue growth rate important growth category coach online outlet and found that the would attack the particular target market it was Coach Factory Outlet that one of the most important things they want to