Norsk TV-casting

Adressa.no og TV-Trøndelag vil som de første i Norge levere TV-sendinger til din iPod. Det er mulighetene som kom med den nyeste iPod'en som skal utnyttes, med video distribuert på samme måte som vi allerede har fått audio gjennom podcasts. Adressa var også tidlig ute da podcasts ble lansert, og hiver seg nå altså på videocasts.

Det er sendingene til TV-Trøndelag som skal distribueres på denne måten. Rett etter sending vil programmet være tilgjengelig på adressa.no. Du kan abonnere på episodene, og få dem direkte inn i iTunes. Dette krever den nyeste versjonen av iTunes. Vil du ha med deg sendingen i lomma trenger du også den nyeste iPod'en med videomuligheter. Hvis du ikke har skaffet deg en enda har du fortsatt mulighet til å se klippene på maksinen din.

Hvor stor interessen for akkurat denne sendingen vil være utenfor Trønderfylkene gjenstår å se, men at konseptet er spennende er det ingen tvil om.

Les mer om prosjektet her: http://www.adressa.no/vpodcast/. Er du allerede kjent med podcasting, kan du bruke denne linken direkte i iTunes: http://www.adressa.no/index.jsp?service=vpodcast

Tags: