iOS 8.0.2 er lansert

iOS 8.0.2Etter en særdeles flau og mislykket lansering av iOS 8.0.1 som førte til døde telefoner og andre problemer, har Apple vært raske på labben og dyttet i natt ut iOS 8.0.2.

8.0.2 skal rette en rekke feil med iOS 8, deriblant problemene som holdt lanseringen av HealthKit tilbake. Nå kan applikasjoner som støtter HealthKit lanseres i App Store og integreres inn i helseapplikasjonen.

iOS 8.0.2 har Apple også rettet en rekke mindre feil, deriblant problemer med tredjeparts tastaturer som mange har opplevd. Oppdateringen retter selvfølgelig også feilene som ble introdusert i iOS 8.0.1 hvis du installerte den.

I følge Apple var det kun i underkant av 40 000 personer som installerte iOS 8.0.1 og ble rammet av feilen før Apple trakk tilbake oppdateringen. Vi har testet oppgraderingen av iOS 8.0.2 på en iPhone 5s og en iPhone 5 uten problemer.

Har du oppdatert og bød det på problemer?

Tags:

joaedv

Jeg oppdaterte til 8.0.2 på min iphone 6 og har ikke merket noen problemer enda.

480480

Iphone 5 oppdatert til 8.0.2 uten problemer.

Med hilsen

Geir Herbert Horn

ThereseSt92

Jeg oppdaterte min iPad til iOS 8.0.2 og da får jeg ikke lenger koblet den til min iMac, den "hopper" bare mellom å være tilkoblet og ikke tilkoblet!

Hadde ikke problemer før jeg oppdaterte den... Noen som kan hjelpe?

kjell67

jeg har også oppdaterttil 8.0.2, det gikk greit men nå kommer jeg ikke på mobilnettet lenger. ikke mail eller noe, angrer!

asbjotve

4 timer å laste ned iOS????? Det er uhørt, når man sitter på en 50mbit internett-linje.

organum1

Jeg installerte iOS 8 på min iPhone 4S, og etter det har iMessage vært veldig ustabilt med Edge. Jeg skrur ofte av 3G for å spare strøm, og uten 3G har leveringen av iMessage vært veldig på og av. Har flere hatt dette problemet?

Sunvang

iPhone 5s: Oppdatert og opplever at telefonen er tregere, henger seg litt opp av og til, og skjermen fader automatisk ut og blir svart når jeg ser på fks film uten å røre skjerm. Siste er muligens innstilling, men var ikke slik før.

KLB

iPhone 5s, iPad Air og iPad mini.

Opplever at FaceTime er ustabilt, og ikke alltid reagerer når man vil svare. Spesiellt når man er logget på samme nettet med flere duppedingser på en gang.
Wifi er blitt veldig tregt og ustabilt.
Spotify treg til å koble seg på AppleTV via Airplay.