Apple inviterer til lansering 9. september

Apple inviterer til lansering 9. september

Som forventet sendte Apple i dag ut invitasjoner til en produktlansering den 9. september. Invitasjonen er som vanlig kryptisk og har ikke mye mer enn beskjeden «Wish We Could Say More» - vi ønsker vi kunne si mer. Det er forventet at Apple vil introdusere iPhone 6 og kanskje også en iWatch?

Apples invitasjon dukket opp hos utvalgte journalister i dag og inviterer til en presentasjon i Flint Center for the Performing Arts. Samme sted som Apple og Steve Jobs introduserte den originale Macen for 30 år siden. Dette setter kanskje tonen for at det Apple nå vil introdusere er like stort som den originale Macen? At Apple planlegger noe "stort" er også tydelig på Flint Center hvor de nå har bygd en stor boks rundt større deler av bygningen. Hva skjer her?

Flint Center

Det som er relativt sikkert er at Apple kommer til å introdusere iPhone 6, men kanskje også en iWatch? Ifølge Recode, som normalt har svært gode kilder, vil Apple også introdusere et kroppsnært produkt. Ryktene har lenge pekt på en «iWatch» som er tett knyttet opp mot HealthKit og HomeKit - to sentrale nye funksjoner i iOS 8. Det er ekstremt lite håndfast informasjon om iWatch og det er jo akkurat det som gjør det hele så spennende.

iPhone 6 vet man sannsynligvis mye mer om - i hvert fall på "overflaten". Lekkasjene har nemlig vært relativt mange og vi har sett to forskjellige modeller. En iPhone 6 med en 4.7" skjerm og en iPhone 6 med 5.5" skjerm i et vesentlig tynnere aluminiumsskall. Designmessig ser den nye iPhone 6 ut til å ikke ligge langt unna dagens iPod touch, dvs. en svært tynn aluminiums unibody med avrundede kanter. Innmaten vet man mindre om, men en A8-prosessor, en rekke nye sensorer, et forbedret kamera og kanskje dukker det opp NFC og medfølgende betalingsplattform?

devo

Wish we could say more... to our devices?

Well, now you can.

Det eneste som kan slå bena under konkurrentene angående «iWatch» er en enhet som kun har stemmeinput.

Aeyoun

Ny stemmestyrt Apple TV!

Mari3us

Kan dette bety Siri på fler språk?

Remix90

Dette blir spennende.. Håper virkelig siri blir på norsk! Skal bli godt å kvitte seg med iphone 4 til den nye. Hurra

Anders0077

Vil dette si slipp av både Yosemite og IOS 8 ?

Sitter med beta på begge to, men kjekt om dette nå er ferdig, noe sist beta av Yosemite tyder på!
Noen som vet ?

- Anders

s.b.h

https://www.youtube.com/watch?v=QRzhd_fOY-s

Nikolay

Kjapp tipp: iPhone, og en iPod-refresh som en liten "by the way". Og selvfølgelig iTunes 12.

Presentasjon av klokke blir på egen presentasjon (med klokka som eneste- / hovedpunkt ca. en måned etter. Om de ikke venter til januar-vinduet som de så mange ganger har hatt presentasjon i tidligere..?

monken

Fler enn meg som tror at smartklokka kommer kun til å bli kjøpt av teknologi freaker personer som bruker trenings klokker? Jeg bruker ikke klokke selv men skulle jeg hatt en måtte det ha blitt en fra gullsmeden

Will64

Noen som har noen ide om når de blir å få kjøpt i Norge?