Appen som lar deg chatte med andre uten internett

FirechatØnsker du å snakke med noen, men har ikke internett? Det er ingen problem. Utvikleren Open Garden Inc. har nå kommet med en app kallt FireChat. Denne lar deg chatte med andre uten internett.

Appen er gratis, og alt du trenger å gjøre for å bruke den er å laste den ned og skrive inn et brukernavn. Epost, passord og mer er ikke nødvendig, heller ikke mulig å fylle inn. En genial app, når du ikke har internett eller dekning.

I appen får du 2 muligheter. Den éne er å chatte med alle i Norge, eller med de som er rundt deg. Utviklingen har dessverre ikke kommet så langt enda til at du kan snakke med hele Norge uten internett, men du kan vertfall snakke med andre i området uten internett nå. Så da får vi håpe utviklingen blir enda bedre, slik at vi kan snakke med hele Norge uten internett i senere tid.

Ønsker du å prøve appen? Vel, du kan laste den ned i App Store gratis

Tags:

iSkf95

Så, hvordan kan man chatte med hverandre uten Internett over store avstander? Mobildata går vel her under Internett.

p206cc

1.april...?

jerry.c.bush

Denne ble jo lagt ut i går, altså ikke 1. april. Dette er forresten ikke noe "nytt" heller.

Vegard1

Dette er ikke en 1. april p206cc. Prøv den ut selv. :)

p206cc

Hmmm

Det bare hørtes for godt ut til å være sant...

Loop

Appen bruker iOS' "Multipeer Connectivity Framework", lokalt nettverk mellom iOS- dingser, virker best innenfor en radius på 9 meter (30 fot): konserter, fotballkamper, buss/t-bane. Dvs hvis det blir for slitsomt å brøle. Men du kan også dele bilder o.l. Dette var «nearby»-modus. Det skal også være et «everyone»-modus. Men hvordan dette event. skulle virke over lange avstander, skjønner jeg ikke helt av app-omtalen. Noen som har prøvd den?