iOS 7.1 er her

iOS 7.1 er herApple slapp akkurat den mye omtalte 7.1 oppdateringen til iOS. Denne versjonen har blitt testet i svært lang tid, men ligger nå klar for alle til nedlastning gjennom den innebygde oppdateringsfunksjonen i iOS.

iOS 7.1 introduserer blant annet støtte for CarPlay, forbedrer TouchID, endrer en rekke mindre ting i grensesnittet og inneholder masse feilrettinger. Oppdateringen anbefales for alle.

Tags:

Prentom

Kommer den i Norge senere? For jeg ser den ikke på min iPhone eller iPad. Heller ikke i iTunes.

Mika71

Den er ute for nedlasting nå.. om det ikke kommer opp hos deg, prøv igjen eller senere...

rocambole

Tja, hele Exchange kontoen min ble borte med e-poster, kontakter etc...

jerry.c.bush

Jaja... bare 3 timer igjen av nedlastingen... =-O

TTmania

Gikk veldig fort her, men evasi0n støtter foreløpig ikke JB av iOS 7.1 :-[

Gullfrode

Var ikke innom musikkappen før nå. Nyeste sanger(etter årstall) kommer øverst!

svano

Noen som vet om en kan skru av den gradienten som nå legges over bakgrunnsbildet (wallpaper)? Jeg ser poenget med den for å skape kontrast mellom visse bakgrunnsbilder og tekst på toppen av skjermen, men med mitt bakgrunnsbilde ser det helt tragisk ut :(

snowflake

Hei. Jeg får beskjed hver dag, 2 ganger om dagen, som en note at jeg skal ringe en person. I tillegg blir oppgaver i notater lagret flere ganger med akkurat det samme, noen andre som har samme problem?

p206cc

Både jeg og samboeren sliter med at batteriet tappes utrolig fort!
Flere som har opplevd det?

sindre84

Jeg opplevde også at batteriet kunne gå fra fulladet til å være utladet i løpet av en natt. Ved å
lukke alle apper og deretter restarte iphonen ved å holde nede av/på knappen og hjemknappen til den startet igjen, så forsvant problemet for min del.

Rocknisse

Nå kan jeg ikke starte nye hendelser i kalenderen basert på minutter lenger. Kan bare velge med 5 minutters intervaller. Litt krise for meg faktisk. Får gå tilbake til andre kalenderprogram til det løser seg igjen..

weben

Har fått iOS 7.1 inn på både iPaden og iPhonen (air og 5) og har fått testa det litt. Det med batteritiden merka jeg første døgnet på iphonene, hørte på offline musikk på spotify på bussen + litt lett surfing og den var nede på 50% på rekordtid... Har imidlertid stabilisert seg nå og nå er batteritiden lik (kanskje litt bedre).

Liker de generelle oppdaderingene i iOS 7.1, særlig at man nå kan holde inn hjemmknappen når man snakker med Siri.

Liker derimot ikke den nye slide to unlock / skyv for å låse opp teksten, den var for shiny for meg...
Safari kræsjer fortsatt på ipad air. Har ikke opplevd den kræsjen hvor ipaden skrudde seg av (gikk til Apple logo og på igjen) etter oppdatering, men safari kræsjer titt og ofte og sender meg tilbake til hjemskjernen, trodde 7.1 skulle fikse dette... Det er irriterende.

Har også fått problemer med pushmail,har ikke fått det i hele dag men når jeg åpna appen var det 10 nye Mail der (gjelder iPhone, vet ikke hvordan det var på ipaden).

p206cc

Da fant jeg en løsning på batteriproblemet mitt.
Lot batteriet tømme seg helt, og ladet det fullt opp igjen.
Mistet bare 3% i natt, mot 20-30% tidligere...

weben

Synes at det nye designet på knappen for Caps Lock er skikkelig forvirrende i iOS 7.1, ser seriøst ikke forskjell på Caps Lock på og av og stor forbokstav aktivert...

Det er svart på hvitt, hvitt på grått og svart på hvitt med strek under... Helt umulig å skille fra hverandre, den knappen bør Apple se på og designe på nytt...

K2boy

Er det flere som sliter med deling av iTunes biblioteket etter oppadteringen ? Funka helt fint før,men nå går det utrolig tregt og dele også henger det seg etterpå så man må begynne på nytt igjen.Deler fra en iMac late 2010...

Bjornebassen

Um, kan man jailbreake 7.1?

innjoh

Lasta ned oppdateringar på Mac pro. Kjem etterpå ikkje ut på Internett. Får berre opp beskjed om at handlingen ikkje er tillatt. NSPOSIXErrorDomain:1 har sjekka ut diskverktøy og får opp beskjed om at disken har feil som ikkje kan repareres. Må eg gjenopprette heile disken? Virkar som alt anna enn internett er ok. Kan ikkje koma inn på AppStore, Mail og safari. Nokon som kan hjelpa?