iTunes åretes produkt (igjen)

Igjen har Apples iTunes Music Store blitt kåret til årets produkt. Tidligere i år var det Time som tok seg av kåringen, nå er det økonomibladet Fortune som hiver seg på lovprisingen av Apple og iTMS. Nå bekrefter også Steve Jobs at iTMS kommer til Japan i 2004. Hva med Europa? I desember utgaven av Fortune, blir iTMS rost opp i skyene og Fortune påstår at Apple helt alene har startet den neste musikkrevolusjonen - salg over nettet.

De nevner videre at en rekke "me-too" firmaer er i gang med å kopiere iTMS, men så langt har ingen kunnet røre Apples status, og iPoden selger mer enn hva Apple klarer å produserer.

Apples Steve Jobs var i Tokyo forrige helg for å åpne den første Apple Store butikken utenfor USAs grenser. I den forbindelse ble Steve intervjuet av av avisen Asahi og Steve Jobs kunne fortelle at Japan vil få iTMS i 2004. Når i 2004 ble det ikke nevnt noen ting om, men kan MacWorld Expo i San Fransisco i januar være startskuddet for Europa og Japan? Steve Jobs har tidligere sagt at Europa vil få iTMS i løpet av 2004 og at de arbeider hardt med den europeiske versjonen. At Japan skulle komme før Europa kan virke sannsynelig (siden Europa er en rekke land som det må forhandles individuelt med), men Steve har hele tiden nevnt Europa i ekspanderings sammenheng. Japan ble først nevnt forrige helg, kan det tyde på at en europeisk lansering er rett rundt hjørnet?

Uansett så håper vi Norge er en del av Europa og blir inkl. i en europeisk iTMS versjon.

Tags: