Ny stilig AirPlay-høyttaler fra Libratone

Libratone Loop

Danske Libratone er kjent for sine stilige AirPlay-høyttalere og nå lansere de en ny allisidig høyttaler som har fått navnet Loop. Denne fargerike høytaleren leveres med både fotstøtte og et veggfeste, som gjør det svært enkelt og fleksibelt å finne plass til den i hjemmet og med AirPlay-støtte kan du spille musikk rett fra din iPhone eller iPad.

De to danske produsentene Libratone og Bang & Olufsen produserer det mange kaller for lydmøbler, dvs. høyttalere og anlegg som ser så bra ut at de også blir et møbel i stua. Mange sier det samme om Apples produkter og at Libratone lager produkter som fungerer i harmoni i et Apple-hjem er ikke overraskende. Apple-kunder er ofte kjent for å verdsetter estetikk og at produkter må både se bra ut og fungere godt for å få en plass i heimen.

Libratone Loop

Loop er den nyeste trådløse høyttaleren fra Libratone og denne minimalistiske høyttaleren kommer med både et lite stativ og et veggfeste for enkel og fleksibel plassering rundt i huset. Du kan enten montere Loop på veggen eller plassere den på et bord, en skjenk, i en bokhylle eller hvor enn du egentlig ønsker. Siden den er trådløs trenger den ikke mer enn et stikk i nærheten - musikken streamer du over Apples AirPlay.

Du kan med andre ord streame musikk fra din iPad, iPhone, Mac eller iPod over AirPlay og alle programmer som støtter AirPlay vil du kunne sende til Libratone Loop. Libratone har også en funksjon de kaller for PlayDirect som gjør det mulig å bruke AirPlay uten å måtte ha et trådløst nett i huset. Loop kan nemlig lage sitt eget nettverk og du kan koble deg opp til dette og streame till høyttaleren.

Utskiftbare deksler i italiensk ull

Dekslene på Libratone Loop er laget av italiensk ull. Det gir et relativt eksklusivt og særegent utseende. Det morsomme med Loop er at du faktisk kan bytte ut disse dekslene med andre farger og dermed tilpasse anlegget etter årstiden, interiør eller andre ønsker. De utskiftbare dekslene i totalt åtte ulike farger.

Libratone Loop

Pris og tilgjengelighet

Libratone Loop, kledd i Pepper Black, Salty Grey eller Raspberry Red selges hos Hi-Fi Klubben, Humac, Eplehuset, og på Apple.com og Libratone.com NOK 3999,- inkl. mva.

Ekstra trekk i alle regnbuens farger, inkludert Pineapple Yellow, Passion Pink , Plum Purple, Petrol Blue og Icy Blue selges separat hos forhandler og på nett.

Du kan lese mer om Libratone Loop hos Libratone

Ttiger

4000 seriøst?!
Går den på batteri eller strøm?

admin

Strøm og har innbygd strømadapter så ingen stygge bokser utenfor. Synes ikke 3999,- er en alt for ublu pris for Libratone sin kvalitet, men nå har jeg jo Bowers & Wilkins Zeppelin Air til 5000,- selv ;)

SajidAmin

Jeg har denne, og er storfornøyd.

http://www.pioneer.eu/no/page/products/wireless_speakers.html