Apple lanserer nye iPads 22. oktober

Apple lanserer nye iPads 22. oktober

Den 22. oktober ser ut til å være dagen Apple vil introdusere årets nye iPad og iPad mini skal vi tro et rykte fra All Things Digital. Som oftest har AllThingsD rett og denne gangen har også Jim Dalrymple bekreftet med sin sedvanlige «Yep». 22. oktober er dagen for iPad.

Etter lanseringen av iPhone 5S/C har alle ventet på neste lansering fra Apple, nemlig nye iPads. Apple følger tradisjonen og vil gjerne ha nye iPads klare for julehandelen i år og med en lansering den 22. oktober så rekker de det akkurat.

Ryktene er som vanlig omfattende rundt årets lansering og alt peker på at vi får en ny iPad med samme design som dagens iPad mini, Apples nye 64-bits A7-prosessor, forbedret kamera og flere LTE-bånd. Videre pekes det på at iPad mini nå endelig får Retina-skjerm og forhåpentligvis også den samme prosessoren som storebror.

Årets wildcard er om Apple har mulighet til å inkludere TouchID i sine nye iPads eller om denne av produksjonshensyn må være begrenset til iPhone 5S.

Via MacRumors

Tags:

whazzo

Venter på ny rMBP, hadde vært jul og bursdag om begge kommer før november! Ventet siden juni på haswell!

Thomas Løberg

Er prisene forventet å være de samme som på dagens iPader?

jerry.c.bush

@Thomas: De har hatt for vane å senke prisene for hver ny lansering av iPader med 100 eller 200 kr. Så det er vel kanskje sannsynlig at det er tilfellet denne gangen også.

Thomas Løberg

Okei takk for svar. Hva er tradisjonen på tilgjengeligehten rundt lanseringsdatoen? Er det reservering og venting som med iPhone?

vimes90

men kan vi kjøpe den rundt 22. Oktober her i Norge?