iOS 7 er lansert

Som forventet lanserte Apple i kveld iOS 7 for alle gjennom iOS innebygde oppdateringsfunksjon eller direkte nedlastning gjennom iTunes. iOS 7 inneholder over 200 nye funksjoner og et mye omtalt nytt utseende.

iOS 7 er tigjengelig for iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPad 2, iPad 3, iPad 4 og iPad mini. Apples servere er for øyeblikket relativt trege ettersom millioner av brukere prøver å oppdatere samtidig. Hvis du opplever problemer bør du vente til senere i kveld eller i morgen med å oppdatere. Del gjerne dine erfaringer.

Tags:

geircito

Forumlink: [url">http://ipod1.no/forum/viewtopic.php?f=153&t=290457

Forøvrig har Apple sluppet iOS 7.0.1 for iPhone 5S og 5C :-)

Powermac

Andre som sliter med å få oppdatert? Får bare feilmeldinger når jeg trykker Installer nå etter jeg har lasta ned.

akseln

Ja, får bare feilmelding om at "Programvareoppdatering er utilgjengelig" på flere av mine ios devicer.

Coswordo

Prøv i morgen :)

MacFans

Triste greier, bare feiler !!! Savner Steve Jobs.

basushjerne

Får startet det, men tiden som gjenstår varierer mellom 12 minutter og 4 timer:S

akseln

Da løsnet det opp her. Installasjonen fungerer og nedlasting på iphone 5 gikk ned fra 5 timer til 4 minutter :-)

Hufse

Etter litt venting er nå IOS 7 installert på min iPhone.

Ser bra ut, "cleant og smooth".

Men dock'n irriterer meg.
Nærmere bestemt den sabla bakgrunnen.
Hvorfor gjorde de ikke dock'n helt gjennomsiktig?

Finnes det en mulighet for å få den gjennomsiktig?

Håper uansett det vil komme i en oppdatering snart....

Fuzzywolf

Frustrert! etter å ha kødda i over 1time med feilmeldinger på Iphone5en så virket den endelig.

Da var det på tide å gjøre det samme på ipad minien, fikk installert ios7 men failer å activere den, får bare nettverk ikke tilgjengelig både når jeg prøver intern wifi og docking gjennom itunes...

Har en liten stabel med enheter jeg må oppdatere, dette lover dårlig

TBergem

Blir fort krøll med aktiveringen når serverne til Apple skal tjene alle som er eiere av iOS-enheter i hele verden - SAMTIDIG ;)
Går seg vel til time for time..

okvalle

Prøver via iTunes på mac'en, etter flere verifiserings feil

budbringeren

Merker jeg blir litt blendet av ios 7, at det er litt slitsomt med de skarpe fargene. Vakkert og stiliig, men åpner jeg opp en app med det ios 6 preg føles det mer avslappende for øynene. Min estetiske sans liker ios 7, øynene mine savner ios 6.

stian-123

Jeg slet med feilmeldingen om at det ikke var noen nye oppdateringer tilgjengelig da jeg prøvde å oppdatere gjennom iTunes, men ved å laste ned nye iTunes via apple sine sider gikk det smertefritt - http://support.apple.com/kb/DL1614

cosmogs

Fryktelig skuffet, Er ut som Kina-bling fra 1987... Kjekt m kontrollsenteret, men den estetisk forferdelige designen betyr nedgradering. Glad Jobs slapp å se dette, for første gang siden iPhone kom har jeg i kveld vurdert å konvertere til annen mobil. Helt til jeg innså - har vel en sikkerhetskopi på iTunes jeg kan gjenopprette fra - iPhonen var jo tilnærmet perfekt slik den var. :-)

AreBare

Jeg sliter med at systemet henger når jeg bruker tastaturet på min iPhone 5, noen som har samme problem?

Grape

Har samme problem med at tastaturet henger, tar noen sekunder før det reagerer, og henger seg med en gang man har tastet igjen...

PR47

Fikk oppdatert til IOS7 sent i går kveld.
Alt virker greit så langt, bortsett fra bilder som jeg vil bruke som bakgrunner. Alle bildene som jeg brukte som bakgrunn i IOS6, fungerer ikke lenger. Bildene blir blåst opp større enn normalt, og det går ikke an å få de mindre.
Dette irriterer litt, da jeg likte bakgrunnnene jeg brukte fra før. Bilde visningen fungerer ikke helt optimalt heller. Jeg håper de fikser det snart.
Ellers synes jeg Control center er glimrende. Tar nok litt tid å venne meg til det nye utseende. Vet ikke helt hva jeg skal si. Likte egentlig det gamle utseende ganske godt.

AreBare

Akkurat det samme, i tillegg får jeg ikke opp Control Center store deler av tiden. Det betyr at telefonen nesten er ubrukelig til alt som har med skriving å gjøre. Meget irriterende! Noen som vet hva som kan være galt?

HenrikWL

Fryktelig skuffet, Er ut som Kina-bling fra 1987... Kjekt m kontrollsenteret, men den estetisk forferdelige designen betyr nedgradering. Glad Jobs slapp å se dette, for første gang siden iPhone kom har jeg i kveld vurdert å konvertere til annen mobil. Helt til jeg innså - har vel en sikkerhetskopi på iTunes jeg kan gjenopprette fra - iPhonen var jo tilnærmet perfekt slik den var. :-)

Smaken er jo som baken, men iOS 7 er jo mye mindre bling enn hva de tidligere iOS versjonene har vært. Det er jo ikke en dropshadow eller highlight å se noe sted, bare gradienter og kontraster.

memii

Kjempe fornøyd! Oppdateringen gikk feilfritt på første forsøk med kabel opp mot iTunes. Har gledet meg til denne oppdateringen.

cosmogs

Fant ikke podcastene mine, viser seg at man nå må laste ned egen app. Greit å vite. :-P

Lars A. Gundersen

Fikk oppdatert til IOS7 sent i går kveld.
Alt virker greit så langt, bortsett fra bilder som jeg vil bruke som bakgrunner. Alle bildene som jeg brukte som bakgrunn i IOS6, fungerer ikke lenger. Bildene blir blåst opp større enn normalt, og det går ikke an å få de mindre.

Det skyldes at bakgrunnsbildene nå beveger seg litt når du dreier på telefonen, for å skape en dybdefølelse. Dermed må det finnes litt av bildet som er utenfor kanten for at denne effekten skal kunne gjennomføres.

dagjonas

Alt virker bra, men hvorfor i alle dager må det være en gigantisk farget bakgrunn på den allerede store docken? Kan dette endres på (uten jailbreak)? Kunne den ikke vært gjennomsiktig? Ser helt merkelig ut med de nye bakgrunnene til Apple.

igo

På min iPad ble Ruter appen borte, den finnes heller ikke lenger i App store, har ikke Ruter klargjort den for ios7?

AreBare

Grape; Har ikke funnet noe svar så jeg gjenopprettet fabrikkinnstillingene og lastet inn sikkerhetskopi. Etter det funket det utmerket.

Guitar

Hei

Alt fungerer bra her, det eneste jeg ikke skjønner er følgende:

Når jeg dra ned fra toppen av skjermen så skal man kunne se en værmelding der, hos meg står det bare:

Torsdag
19. September

Kalender

Hvor er været???

YGphone

Synes det ble veldig bra. Estetisk er det ok, men først og fremst har det gjort det enklere å komme seg frem, og min Safari er blitt MYE raskere å laste, samt enklere å hoppe mellom sider. Nå har jeg en iphone 5, og den funker knirkefritt. Vil kanskje anbefale de som har iphone 4 og ta en sikkerhetskopi,gjenoprette tlf, og så legge inn ios 7.

johnsulf

Guitar:
Været fås nå bare som tekst i varslingssenter. For å slå på gå på Instillinger -> Personvern -> Stedstjenester og huk av på Været slik at den blir grønn.

Wezzzz

Må man være koblet opp mot itunes for å oppdatere?
Er i utlandet og har ikke med meg macen.

tommy_tott

Weezzzz: Du trenger kun wifi tilkobling. Trykk Innstillinger - generelt- oppdatering

:)

Gitman

Oppdaterte min iPhone 4 i går og alt ser ut til å fungere helt fint. Noen små nykker helt i starten med at ting ikke reagerte med en gang, nesten som det måtte gjøre seg kjent først, men etter en stund gikk alt som smurt. Ingen batteriproblemer eller hengende keyboard som jege har lest om. Tar litt tid med å bli vant til alt det nye men har ingenting å klage på så langt.

Chiang Mai 1963

Fryktelig skuffet, Er ut som Kina-bling fra 1987...
Man ser ting forskjellig. For meg er iOS7 så estetisk vakkert at jeg får lyst til å smile.

Dorkfish

Det gikk jo som det pleier det. Rett til hel***te. iPaden jeg bruker i jobbsammenheng kræsja helt og måtte gjenopprettes. Alle appene jeg trenger er jo selvfølgelig borte, og av en eller annen grunn finnes det ingen backup. Og tror du noen på jobb kan hjelpe meg med dette i helga? Neida...

Dette er en av de tingene jeg liker minst med ipad og IOS: Det er veldig ofte at et eller annet dritt skjer og alt går galt under oppdatering. Altfor ofte i mitt tilfelle.

Chiang Mai 1963

Skjønner at jeg har vært heldig. Siden jeg kjøpte min første iPhone 3G i 2008 har jeg kjørt alle oppdateringer som har vært uten et eneste problem. Samme gjelder for iPad 2 og mini, samt nyeste iPod Touch. Aldri en krasj eller ting som har sluttet å fungere. *touch wood*

NoMoreWinShit

IOS 7 Oppgraderingen min har ødelagt Ipad 4. Nå virker ikke keyboard eller tall på padda. Kommer derfor ikke inn på den, pga brukerkoden... Install, nullstill og reinstall, rent system etc. virker heller ikke. F@@@@@en ..... Jeg er FLY forbanna....

lifeform

Er en bug med at tastaturet ikke funker i det hele tatt når man kobler av og på bluetooth-tastatur :-)

Skulle helst ha fått skrivet litt med iPhonen også... Funker igjen når man restarter telefonen.

jerry.c.bush

Jeg vil ikke anbefale noen å oppgradere sin iPhone 4 til iOS 7. Jeg har gjort det på to stk nå. Hurragod kur treg de ble. Det minner meg om gode gamle Symbiandager der man måtte ha tålmodighet så til de grader.
Her har Apple rett og slett tatt seg litt for mye vann over hodet og latt en alt for lite kraftig og gammel telefon få denne oppgraderingen. Det er rett og slett ikke tilrådelig.
iPhone 4s har ikke noe problemer. Den er like kjapp som før.