Apple oppdaterer iPhone 5 til iOS 6.1.4

iOS 6.1.4 på iPHone 5

Hvis du har en iPhone 5 i lomma, så har Apple en mikroskopisk oppdatering til iOS 6.1.4 som venter på deg. Apple slapp nemlig i dag iOS 6.1.4 som ifølge Apple skal gi telefonen en ny lydprofil for høytaleren.

Hva dette betyr i praksis sier ikke Apple mye om, men oppdateringen ligger i den innebygde oppdateringsfunksjonen og er klar til installering. Bare for de som har en iPhone 5.

Tags:

TorsteinO

Kan det være robotstemmen som blir borte?

nightking

Det kan hvertfall jeg avkrefte! jeg har fortsatt robot stemmer når jeg snakker i tlf..

MinuS

Roboten er der like herlig, bye bye iphone...

lazor

skjønner ikke hva dere mener med robot stemme? jeg har iphone5 har hadd det siden dag1 og har ikke opplevd noe robot stemme.. Har riktignokk opplevd ekstremt dårlig bateri kapasitet og ganske middelmodig dekning, men robot stemme er nytt for meg.

Men jeg er veldig spent på hva den oppdateringen egentlig er..

shimanowallmark

Null problemer med mine Apple-produkter, what so ever. ( knock on wood)

Men vi kunne vel alle ønske oss bedre batterikapasitet.

iSigg

Noen som har merket dårligere batterikapasitet etter denne oppdateringen?

fluggu

Jeg fikk merkelig nok merkbart bedre batteri etter oppdateringen. Trenger ikke lade 2 ganger om dagen lenger. godt er det.

tustehøna

min robotstemme er borte :) Men det har nok ikke med oppdateringen å gjøre, men at Telenor bygde ut dekningen sin i nærheten her :)

ccocoo87

It is worthy of being pointed out ray ban outlet how a type within the year repays ray ban sunglasses outlet much more consentrate on the particular needs regarding girls http://www.cheap-raybansunglasses.co.uk.