Sunrise - en gjennomført kalenderapplikasjon

SunriseKampen om hvem som skal levere de «sentrale» applikasjonene som kart, mail og kalender på iPhonen vår har tilspisset seg de siste månedene. Google har som kjent lansert sin Google Maps og tidligere denne måneden ble den mye omtalte Mailbox-applikasjonen lansert som et godt alternativ til Apples Mail.

Nå får også Apples kalenderapplikasjon konkurranse fra Sunrise, en velfungerende kalenderapplikasjon med sosiale integrasjoner.

Sunrise er en gratis kalenderapplikasjon utviklet av noen av menneskene bak Foursquare og ønsker å gjøre kalenderbruken din smartere. Sunrise, i motsetning til f.eks. Fantastical eller Calvetica, støtter utelukkende Google Calendar (og Facebooks Events). Det betyr at hvis du bruker Apples iCloud til kalender så støttes den ikke i Sunrise.

Sunrise benytter også, som Mailbox, en egen serverside løsning for å synkronisere dine kalenderdata og sende pushmeldinger til din telefon. Du må med andre ord gi Sunrise tilgang til å dele din Google-konto og Facebook-konto sin kalender for å få Sunrise til å fungere.

Sunrise - en gjennomført kalenderapplikasjon Sunrise - en gjennomført kalenderapplikasjon

Sunrise har alle de funksjonene man skulle forvente av en moderne kalender, men den gir deg også ytterligere smarte funksjoner. For eksempel vil Sunrise vise deg profilbilde av personen du skal ha et møte med fra LinkedIn eller Facebook rett i kalenderen. Videre henter også Sunrise alle events fra Facebook og du kan svare på forespørsler rett i applikasjonen.

Sunrise - en gjennomført kalenderapplikasjon Sunrise - en gjennomført kalenderapplikasjon

Sunrise er foreløpig noe begrenset ettersom den krever at du har en Google kalender og den vil ikke fungere med iCloud-kalenderen som iPhone leveres med, Exchange-kalendere eller andre kalendere som er satt opp på telefonen. Videre krever også Sunrise at du har en Facebook-konto.

Applikasjonen er gratis og kan lastes ned fra App Store.

Tags:

Dykkeren

Ikke mye gjennomført når den ikke er tilpasset iCal !

Mika71

Testet og slettet igjen.

svano

En kalender app som krever at du kobler den sammen med facebook-kontoen din. Vil du virkelig koble sammen google-kontoen din med facebook (og vice versa)? Eh.. nei takk!

ccocoo87

The actual pilot models along with traditional buy oakley sunglasses sq . casings can be used to help transform the actual cheap oakley sunglasses vision side effects as a result of the usage of the actual aboard http://www.bestbuyoakleyglasses.com.