iOS 6.1.1 lansert - kun for iPhone 4S

iOS 6.1.1 lansert - kun for iPhone 4SI kveld slapp Apple en oppdatering til iOS 6 som sender den opp i versjon iOS 6.1.1, men oppdateringen er kun for brukere av iPhone 4S.

Det kan virke som Apple har funnet en kritisk 3G-feil i iOS 6.1 som bare påvirket iPhone 4S og denne ble sluppet ut raskt for å rette feilen. Vi med nyere eller eldre telefon må foreløpig forholde oss på 6.1, men vi går vel kanskje rett til 6.1.2 i neste runde? Oppdateringen anbefales for alle iPhone 4S-brukere.

Raberg

Hei, noen som veit om jeg kan kjøre updaten på en 4s 6.1, uten å miste evasi0n jailbreaken? Eller omd da må jailbreake på nytt..

geircito

[url">http://ipod1.no/forum/viewtopic.php?p=2386132#p2386132

Raberg

Hei, takk for rask tilbakemelding, og ikke minst for rask oppdatering av guiden!:)

Octavar1um

Så bra! Jeg har mistet 3G-dekningen min altfor ofte i det siste og hadde lyst til å kjefte på Telenor. Men da forklarer sikkert dette saken!

Myge

Oppdaterte til 6.1.1, oppdatering feilet første gang, så telefonen måtte først nullstilles, nå gjennoppretter jeg etter å ha lært den ene gangen jeg tenkte "pyttsann, backup av telefon, hvem trenger det". Puster snart lettet ut når gjennoppretting er ferdig nå, så får vi kjøre Evasi0n igjen.

Flere som opplevde det samme?

Hakkern

Har oppdatert, men nå har jeg fått mindre 3G dekning enn før :(

ccocoo87

Orange reflection plate synchronised that shiny glasses cheap ray ban sunglasses, and you may discover unique design ray ban wayfarer sunglasses in addition to digesting in the details http://www.cheapraybansunglassesa.co.uk.