Logitech lanserer Ultrathin Keyboard for iPad mini

Logitech lanserer Ultrathin Keyboard for iPad miniDenne uken lanserte Logitech Ultrathin Keyboard mini, et smalt, beskyttende tastatur og deksel til iPad mini.

Dette er mini-varianten av samme tastatur som har blitt særdeles populært til den vanlige iPad. Logitech Ultrathin Keyboard gir deg et fullstendig tastatur på iPad mini over Bluetooth samtidig som den beskytter din iPad.

Logitech har hatt stor suksess med sitt Ultrathin Keyboard for den vanlige iPad og dette tastaturet har raskt blitt en av de mest populære tastaturløsningene.

Logitech lanserer Ultrathin Keyboard for iPad mini

Det prisbelønte tastaturdesignet til Logitech Ultrathin Keyboard Cover er kjent for å være det beste i bransjen. Det er flott å nå også kunne tilby det til iPad mini

uttalte Alexis Richard, director of brand development for tablet accessories hos Logitech i en pressemelding

Tastaturet fra Logitech har et aluminiumdeksel som matcher iPad mini og som beskytter iPaden når den ligger i veska. Tastaturet festes med magneter i kanten og fungerer på samme måte som Apples eget Smart Cover.

Logitech lanserer Ultrathin Keyboard for iPad mini

Logitech Ultrathin Keyboard bruker, som sin storebror, Bluetooth til å koble seg opp mot iPaden og du får de samme hurtigtastene som tidligere. Den fungerer også som et stativ slik at du kan bruke iPad mini uten å måtte holde den. Logitech opplyser at tastaturet har tre måneder batterilevetid (basert på to timers bruk hver dag).

Produktet koster NOK 699,- og vil være å finne i butikker som fører Logitech-produkter i løpet av kort tid. Du kan lese mer om produktet hos Logitech.

IphoneNorway

Strøkent! Hadde definitivt kjøpt det hvis jeg hadde hatt ipad mini, får vente til det blir bedre skjerm på den;)

Oyvind_OA

Har versjonen av dette som passer til iPad3, utrolig greit naar en skal skrive lengre email eller andre tekster.

DADDY

har noen testet dette og har erfaringer?

blir det puslete lite eller?

jesus_kristen

Lurer litt på det dette selv.
Tenkte å selge unna min ipad3 og kjøpe mini.
Men venter vel til det kommer mini med bedre skjerm.

DADDY

dinside.no testet det og gav det terningkast 5, men påpekte at det er litt små taster.

Minien er uansett nr. 2 hos oss, tastaturet er bestilt. 449,- hos Lefdal.