Apple lanserer iPad med 128GB

Apple lanserer iPad med 128GBApple lanserte i dag en ny utgave av fjerde generasjon iPad med Retina-skjerm med 128 GB lagringsplass.

iPad 128 GB med Wi-Fi og iPad 128 GB med Wi-Fi + Cellular har dobbelt så stor lagringskapasitet som 64 GB-modellene og starter på NOK 5999,- inkludert mva.

Det har lenge vært ryktet at Apple planla å øke lagringskapasiteten på iPad og med gårsdagens iOS 6.1 oppdatering ble det tydelig at det ville skje snarlig. iOS 6.1 hadde nemlig referanser til en iPad med 128GB. I ble denne iPaden lansert og den vil være tilgjengelig fra tirsdag 5. februar.

Med over 120 millioner solgte iPad-er er det helt klart at kunder over hele verden elsker sine iPad-er og at de finner nye muligheter til å jobbe, lære og spille på iPad-ene sine i stedet for på sine gamle PC-er

sier Philip Schiller, Apples Senior Vice President for Worldwide Marketing i en pressemelding.

De nye 128 GB-utgavene av fjerde generasjon iPad vil være tilgjengelig fra tirsdag 5. februar i svart eller hvit til en veiledende pris på kr 5990 inkl. mva (kr 4792 ekskl. mva.) for iPad med Wi-Fi og kr 6990 inkl. mva. (5592 ekskl. mva) for iPad med Wi-Fi + Cellular.

Alle utgaver av iPad med 128 GB vil være tilgjengelig fra Apple Online Store og utvalgte Apple-autoriserte forhandlere.

Tags:

MetalJens

Er det virkelig noen som har behov for 128GB på en iPad??

CMarker

@MetalJens

Hvis ikke tror jeg ikke de hadde lansert det ;)

Gullfrode

Ventet på dette. På tide å bytte ut 2.generasjon!

sverreh

Jeg har også ventet på den. Ett år med lokalavisen tar stor plass men er veldig nyttig for en lokalpolitiker. Sammen med kommunestyrepapirene for et par-tre år så var 64Gb omtrent brukt opp.

rattata12

Venter på 5S, da blir det 128GB versjon :) Ska bli godt å bytte ut 4'ern

NB: Jeg TROR den neste iPhone kommer med 128GB plass, jeg vet ikke

TorsteinO

Er det virkelig noen som har behov for 128GB på en iPad??

Tja, jo mer erstatning for laptop den brukes som, jo mer behov blir det jo for lagringsplass, og her i huset tror jeg faktisk ikke dama har åpna den gamle skaberakk-pc'n sin en eneste gang etter at vi kjøpte ipad.

Dj bassmaster

Nå er den her http://store.apple.com/no/buy/home/shop_ipad/family/ipad

ccocoo87

Orange reflection plate synchronised that shiny glasses cheap ray ban sunglasses, and you may discover unique design ray ban wayfarer sunglasses in addition to digesting in the details http://www.cheapraybansunglassesa.co.uk.