Documents - filbehandleren iOS mangler?

Documents - filbehandleren iOS mangler?iOS er som kjent et operativsystem som ikke gir deg tilgang til «filsystemet». Dette har sine fordeler og ulemper, kanskje spesielt hvis du kommer fra en verden hvor organiserings av filer i mapper og undermapper er greia.

Det finnes en rekke «filbehandlere» til iOS. Nylig fikk en av de beste et helt nytt navn, grensesnitt og utseende. Documents er kanskje filbehandleren som iOS-mangler.

Documents het før ReaddleDocs og er utviklet av samme selskapet som har laget populære programmer som Scanner Pro, Printer Pro, PDFExpert. Documents er nå blitt helt gratis og er integrert med en rekke forskjellige lagringstjenester i «skyen» - deriblant Dropbox, iCloud, Google Drive og Microsofts Skydrive.

Du kan hente, redigere og åpne et stort antall av filer og Documents kan også spille av mediefiler som musikk og filmer rett i appen. Videon under viser noen av mulighetene i Documents. Documents er foreløpig kun til iPad.

Programmet kan lastes ned gratis for iPad i App Store.

Tempelhaug

Har Apple sovet i timen når denne appen slapp gjennom slusen? Er jo bare å laste ned musikk og spille av. Eller kan andre apper det samme?

eplefrik

@Tempelhaug, mange andre apper som kan det. Ikke ulovlig.

Joker

Noen alternativ til samme type program for iPhone?

kurka

GoodReader gjør vel mye av det samme og finnes også for iPhone

Macini

GoodReader er en mulighet, ellers finnes [url=https://itunes.apple.com/no/app/readdledocs-documents-attachments/id285053111?l=nb&mt=8">ReaddleDocs til iPhone fra samme utvikler som Documents.

gutisuperman

Genialt program, bruker dette på skolen når jeg lar MacBooken ligge hjemme. Synkroniserer forelesningslysarkene med mappene i Google Drive, og man trenger ingen kompromisser her, som i mange andre programmer som ikke tillatter toveissynkronisering. Rett og slett genialt, lette lenge etter noe lignende før dette kom. Den leser til og med java-kode! Eneste minus er at Word-dokumenter ikke kan endres, men man kan vel håpe dette kommer i en senere oppdatering.