Hundreds er en ny spillhit på iPhone

HundredsPå iOS har vi heldigvis et veldig stort utvalg av kvalitetsapps og kanskje spesielt innen spillsjangeren er det mange, mange godbiter. Nyeste spillhit er «Hundreds» fra Semi Secret Software som også har laget suksesser som Canabalt og Wurdle.

Hundreds (NOK 21,-) er et grafisk minimalistisk spill som leverer timer av fingerbrekkende underholdning. Dette spillet er avhengighetsskapende.

Målet i Hundreds er enkelt forklart å få hundre poeng. Poeng får du ved å øke størrelsen på kuler som flyr rundt på skjermen. Kulene kan ikke være nær hverandre når du øker størrelsen på dem og til å begynne med er dette lekende lett.

Hundreds

Vanskelighetesgraden økes dramatisk etterhvert og en rekke forskjellige hindre dukker opp. Her må du virkelig koordinere dine fingerbevegelser og holde styr på kulene. Spillet er veldig enkelt å komme i gang med raskt og passer perfekt for såkalt «casual gaming» - spill mens du har tid.

Hundreds

Hundreds

Hundreds

Hundreds er et av de spillene som nok kommer til å ligge høyt på topplistene verden rundt og det er fult fortjent. Det er et gjennomført spill som børe være en del av standardutvalget på alle iPhones.

Hundreds koster NOK 21,- i App Store. Prisen er redusert med 40% til 10/01/2013. Løp og kjøp.