Spill musikkquiz med VG Musikk Quiz

Spill musikkquiz med VG Musikk QuizVGs Musikk Quiz er ikke en ny applikasjon, men i begynnelsen av november fikk denne en stor oppdatering. VG Musikk Quiz er et gratis spill som lar deg utfordre venner og tilfeldige motstandere i musikkspørsmål. Er du rå på 60-, 70-, 80-tallet eller kan du mest om hva som ligger på hitlistene akkurat nå? Med musikkquizen til VG finner du lett ut av det.

Man kan spille tre ulike spill: lynspill, duell eller quizmaster. Et spill går over flere runder, hvor man bytter på å utfordre hverandre i ulike musikk-kategorier. Den som svarer raskest, får flest poeng. Rundene spiller du når det passer deg selv, enten det er på bussen, i sofaen eller i lunsjpausen på jobb.

Du melder deg på via Facebook eller e-post og applikasjonen poster ikke ting på Facebook uten forespørsler. VG har tatt høyde for Apples nye iPhone 5 og grensesnittet fungerer godt med den ekstra plassen. Designet fungerer godt, men jeg skulle gjerne sett et vesentlig penere ikon. Det er også en god del «reklame» for WiMP spredd rundt i appen, men dette må man jo nesten forvente av en gratis applikasjon.

VG Musikk Quiz VG Musikk Quiz

Spørsmålene i Quizen baserer seg på låter som har frekventert VG-Lista fra dags dato og helt tilbake til 1958. Det vil si at du kan møte på både The Beatles, Michael Jackson, Postgirobygget og Justin Bieber. Her hører du først en lydsnutt, for så å gjette hvem artisten bak låten er.

VG Musikk Quiz har også en integrasjon mot VG-lista sånn at du faktisk kan se hva som ligger på lista og litt statisikk over sangene som ligger der.

VG Musikk Quiz VG Musikk Quiz

Alt i alt en morsom applikasjon som kan gi deg mange timer med underholdning samtidig som du garantert lærer noe om musikk som du ikke viste fra før av. VG sin Musikk Quiz er tilgjengelig gratis i App Store

Tags:

rattata12

Så det er det samme som SongPop på FB?