Apple selger tre millioner nye iPader

Apple selger tre millioner nye iPaderPå fredag startet Apple salget av den nye iPad mini og fjerde generasjon «vanlig» iPad. I dag kunne selskapet i en pressemelding fortelle oss at de solgte hele 3 millioner iPads i åpningshelgen - det dobbelte av hva de solgte når iPad 3 ble lansert tidligere i år.

Apple lanserte både iPad mini og fjerde generasjons iPad samtidig, men selskapet har ikke splittet tallene når de nå forteller hvor mange iPader som ble solgt i lanseringshelgen. Når iPad 3 ble lansert tidligere i år solgte Apple 1.5 millioner den første helgen og har dermed doblet dette.

Vi satte en ny lanseringsrekord og solgte omtrent ut alle iPad minier. Vi jobber hardt med å levere flere for å nå den enorme etterspørselen

uttalte Apples Tim Cook i en pressemelding.

Selv om Apple ikke har splittet tallene, må man anta at flertallet plukket opp den nye iPad mini og ikke fjerde generasjon iPad denne lanseringshelgen. Slike lanseringer pleier å favorisere produkter som er helt ny - ikke bare oppdateringer.

Apple selv rapportere nå om over 2 ukers leveringstid på iPad mini. Hvis du planlegger å gi bort en slik i julegave (enten til deg selv eller andre) bør du med andre ord ikke vente alt for lenge.

Tags:

E. Skrott

DA iPad 3 ble lansert tidligere i år. (x 2)

Hall11

"Den gang da, hver gang når," lærte vi i skolen...